MojaGaraza - srba ilic | MojaGaraža MojaGaraza - srba ilic | MojaGaraža

srba ilic

Član od 21. Jan

U garaži

Lista aktivnosti

Kako sam od skora vlasnik Xsare karavan 2.0 HDI, 66ks/90kw, 2002 god. proizvedena, nemam iskustva sa mogucim kvarovima, pa vas molim da mi pomognete u resavanju 2 problema koji se javljaju, a to su :
1. Prilikom motanja volana u levo ili desno javljaju se jaki trzaji na volanu u suprotnu stranu od željene. Ulja u posudi serva volana ima dovoljno.
2. Na 1600-1700 obrtaja u vožnji se osećaju trzaji u smislu ,,zaletanja", i to traje do 2500-2600 o/min. Najviše se oseća prilikom vožnje u 2 brzini, i... Pročitaj više

22. Jan

Cena/Kvalitet Potrošnja Komfor Motor

komfor

elektronika

21. Jan

Prosle nedelje sam kupio Xsaru karavan 2.0 HDI, 66/90, 2002 godiste, i nisam mogao da se snadjem sa putnim racunarom. Naime ne znam kako da pokremen iscitavanje informacija koje pruza. na njemu je uredno prikazana pozicija otvoreni vrata, a u voznji datum, vreme i spoljna temperatura koja uzgred pokazuje za 5 stepeni vise od stvarne. Kako da vidim sta sve belezi putni racunar ?
Hvala

21. Jan
Djordje Marjanovic 21. Jan

Na vrhu desne palice (koja uključuje/isključuje brisače) imaš dugme. Kratkim pritiskom na to dugme menjaju se informacije na displeju (trenutna potrošnja, prosečna potrošnja, prosečna brzina, broj pređenih kilometara, itd... (i sve ovo od poslednjeg reseta)).
Ukoliko duže zadržiš to dugme, resetuju
...Pročitaj više

Top