MojaGaraza - Veljko Prodanovic | MojaGaraža MojaGaraza - Veljko Prodanovic | MojaGaraža

Veljko Prodanovic

Član od 02. Apr 2013.

6 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Da li je Renault Clio IV sa 1.2 benzinskim motorom (75KS) previse slab za neka kraca putovanja?

05. Apr 2013.
Mad Max 05. Apr 2013.

Uf,video sam ga danas u gradu baš u ovoj boji,jako privlači pažnju,prelep je :) što se motora tiče on se ugrađivao i u ranije generacije Clia (3,2),a zavisi koliko osoba podrazumevaš,prtljag itd..imas i onaj 0,9 Tce ako baš insistiraš na benzincu..
javiće ti se možda neko ko ima iskustva sa tim moto
...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Voleo bih da cujem misljenje ljudi o Mazdi 2. Gledam novi auto da kupim i dilemim se izmedju Corse (sa 1.4 motorom), Mazde 2 (1.3 motor) i Suzuki Swifta (1.2 motor).

05. Apr 2013.
Učitaj još odgovora

Gledam da kupim Suzuki Swifta novog, jer je, po mom misljenju jedan od najboljih automobila u toj klasi, ali se plasim servisiranja... Voleo bih kad bi mogli korisnici Suzukija da mi kazu koliko je tesko i skupo servisirati Suzuki kod nas i kakvi su generalno servisi. Takodje, ako neko zna koliko je novi Swift podlozan kvarenju. Trenutno vozim Opel Corsu C.

02. Apr 2013.
Bojan Stevanović 03. Apr 2013.

Nemas brige za servis. Suzuki se proizvodi u Madjarskoj tako da delova ima dovoljno i za dugogodisnju upotrebu. Inace jeste jedan od najboljih u klasi. Ako si za nov automobil, treba razmotriti i Clio III koga verovatno ima na rasprodaji jer je poceo da se prodaje Clio IV, kao i Punto (3), koji tako...Pročitaj više

Učitaj još odgovora
Top