MojaGaraza - Zlatko Rahimic | MojaGaraža MojaGaraza - Zlatko Rahimic | MojaGaraža

Zlatko Rahimic

Član od 06. Okt 2013.

6 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Šta nije u redu sa ovim oglasom?

08. Jul
Boki Made in Serbia MG moderator 08. Jul

Isti sam problem imao, auto mi je bio u top stanju, mnogo pregleda, malo poziva na kraju sam morao cenu da spustim ispod realne vrednosti. Nekom analizom sam došao do zaključka da je cena između 500 i 1000 evra na primer, problematična jer neko ko je spremio 1000 evra neće da kupi auto za 800, traži...Pročitaj više

AB BA 08. Jul

Nisu u redu fotografije. Treba ti da ga fotografišeš odmah nakon pranja i uglancanog po sunčanom vremenu. Pokušaj da gledaš uglove sa strana i odozdo. Prednji dio kabine fotografiši tako što ćeš spustiti prednja sjedišta ka dole pa fotografisati sa zadnjih da uhvatiš instrument tablu i sjedišta.

...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor

Najveća prednost ovog auta je direktorska udobnost. Prostrana unutrašnjost i gepek je veoma dobar. Održavanje nije skupo, delova ima u svakoj radnji ili se može poručiti i za par dana je tu.

Nažalost, nije na ceni na našem tržištu zbog svog korejanskog porekla, naravno nepravedno. Naime, sve je kopirano od Opel Vectre B. Jedina mana je nešto veća potrošnja u odnosu na ostale, ali ipak je to 2.0 benzinac, sa 133 konjske snage.

06. Okt 2013.
Top