Alfa Romeo GT (2004 - 2010): Luffy pita ostale vozače | MojaGaraža Alfa Romeo GT (2004 - 2010): Luffy pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Zdravo, da li mi može neko pomoći ili dati savjet kako da saniram štetu "od parkiranja". Znači ostavim auto ispred tržnog centra i neki seljak dođe i odkači njegovim vratima u moja i ima malo slabija vidljivost te "ogrebotine".
Znači danas stvarno više nije moguće parkirati auto a da ti ga neko ne udari ili ne sjebe na parking ovi naši seljaci uopšte ne gledaju. Tj. bole ih ku*ac da udare nije njihovo.

07. Jul
capcarapcap isto 07. Jul

Juce na parkingu od maxija ispred moje zgrade neka zena otvorila vrata od svojih kola i naslonila vrata na auto pored a neki covek joj prisao i pitao "jel vi to namerno radite" A fora je sto to uopste nije bio njegov auto nego covek bio u prolazu :)

AB BA 07. Jul

Zavisi koliko je duboka ogrebotina. Pokušaj da pređeš noktom preko toga i vidi da li nokat može da stane u to što je izgrebano. Ako može...nemaš sreće.

Možeš uzeti polir pastu i bezbojni lak za nokte. Dobro očisti taj dio, namaži tanko lak za nokte. kada se osuši, uzmi polir pastu i ručno spužvico
...Pročitaj više

Dimitrije Nikolić MG moderator 07. Jul

Plice ogrebotine mogu poliranjem da se srede, ali dublje samo da se ublaze. To tesko mozes sam da izvedes. Jedino da pokusas nesto od onih magicnih flomastera i slicnih stvari za popunjavanje ogrebotine, ali opet sve zavisi koliko je duboka.

Vasilije Zderonjic 07. Jul

Nažalost samo preventiva , tj lajsne . Parking mesta se kod nas još projektuju za Jugo i Zastavu 101 , a budala sve više . Jeste da GT-u lajsne baš ne stoje , ali šta da se radi ...

Boki Made in Serbia MG moderator 07. Jul

Ja sam jednu ogrebotinu sanirao tako što sam nitro razređivačem očistio tragove druge farbe i delimično ublažio ogrebotinu koja je bila na laku, farbs ispod laka je ostala čitava. Onda sam bezbojnim lakom prešao taj deo u tankom sloju i skoro da se ne vidi ništa, a izgledalo je jako očajno...

Zoran Saz 08. Jul

Ajde bre pa to je auto gomila gvozdja,od kad me mene spucali tako prvi put puko sam i bas mi ulubili auto na parkingu,i od tad sam reko sebi necu visw da se nerviram boli me uvo ionako neznas ko je,cuvam moje zivce jer su vrednije od auto.

Top