Volkswagen Polo (2018 - ): Slobodan pita ostale vozače | MojaGaraža Volkswagen Polo (2018 - ): Slobodan pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Da li neko može da mi kaže kakav je polo? Interesuje me benzinac. Ugradio bih naknadno plin, ako je to moguće. Auto mi treba prvenstveno za posao, gde imam svakodnevno 60km vožnje - otvorenog tipa 90%, međugradska vožnja. Vozim normalno, ne divljam. Bitno mi je da auto malo troši, nisu mi toliko bitne performanse.
P.S. Imao sam pola 2010. godište na plin, sa 1.2 motorom - prezadovoljan.

30. Mar 2022.
heise nberg 30. Mar 2022.

Jedini MPI motor na tom polu je 1.0 motor, ostali su svi TSI i tu ne moze da se ugradu plin, zapravo moze ali nije to to i ne ugradjuje niko a pogotovu ne ne 1.0 motoru jer je ugradnja mnogo skupa.

Dimitrije Nikolić MG moderator 02. Apr 2022.

Tebi se onda isplati dizelaš s obzirom da 90% voziš na otvorenom. Ne znam koliko su dizelaši skuplji u odnosu na benzince, ali VW i njegovi turbo benzinci su se u mnogo slučajeva loše pokazali. jesi li čvrsto odlučio da to bude Polo ili ti u obzir dolaze i neke druge marke?

Slobodan Filipović 03. Apr 2022.

Imam golfa 6, 1.6 tdi 105 konja. Potrošnja ne prelazi 6l/100km. Mislim da bi polo trošio manje ako je na plin, ili možda na fabrički metan. Ugradnja plina i nije skupa, o ugradnji metana ne bih ni razmišljao. Ili fabrički metan. Ili ugradnja plina. S tim što je lakše naći benzinca sa malom kilometra...Pročitaj više

Top