MojaGaraza - Alfa Romeo Brera (2006 - 2010) | MojaGaraža MojaGaraza - Alfa Romeo Brera (2006 - 2010) | MojaGaraža

Pronađi automobil

23 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Cesto se vodi polemika da je Brera kupe verzija 159, pa bih kao vlasnik brere koji je prethodno bio vlasnik 159, izneo razlike koje su znacajne.
Brera definitivno nije kupe varijanta Alfa Romeo 159, iako je radjena na istoj platformi. Naime, brera je kraca za 20cm znacajno utice na sportske vozne karakteristike. Dosta razlika postoji i u samom izgledu, pocev od 4 izduva, retrovizora koji su izbaceni uvis, izbacenih blatobrana, nizeg sedenje zbog zakosenog krova, sedista koja su znatno masivnija ... Pročitaj više

20. Jul 2015.
Милош Ракић 20. Jul 2015.

Hvala na zapazanju...oduvijek me bunilo sta je zapravo Alfa htjela da postigne sa "kopijom" 159-ke koja je po meni, bezvremenski auto sa dizajnom koji plijeni... Ko ne sjedne i ne provoza neece nikad ni znati pravu razliku...Svaka cast!

Koliko vidim svi se ovde predstavljaju pa i ja da se ukljucim.Poceo sam da radim na jednom auto placu pre mesec dana.Radim kao prodavac.Relativno dobro se razumem u vozila.Pre svega ljubitelj sam Nemackih automobila.Ne potcenjujem ni francuze ni italijane ni japance niti bilo koga,ali jednostavno sam ljubitelj nemaca.Bicu tu da pomognem koliko mogu,da dam neki koristan savet.Pozdrav za sve korisnike ovog sajta. :)

13. Jun 2013.
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top