MojaGaraza - BMW 5-Series Sedan (1996 - 2003) | MojaGaraža MojaGaraza - BMW 5-Series Sedan (1996 - 2003) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Имам е39 530ia м пакет 2001 година.
Кола су прелепа, дан данас мами погледе и осмехе.
Кола иду лепо, тиха су као смрт унутра али знају и да буду бучна у границама нормале.
М...

Овако. Мана је мени што су кола превише тиха. Возио 140, 200 или брже исто је. Унутра је мртва тишина. Као да се седи у дневном боравку.
Код мене је 4 године.
Када се возим с...тима по локалу мењач ауоматски зна да брља (сервис је урађен) брља и даље.
Мењао сам сва 4 абс сензора точкова, 3 пута абс централу, 2 пута јеж за вентилатор кабине, СВЕ на траповима предњим и задњим што је могуће постојало је замењено а од тога дискове сва четири по 4 пута у круг али сам куповао мало јефтиније. Ремонтовао возачево седиште, пикселе на табли ремонтовао. Пре две године одрадио комплет лимарију и префарбао ево опет на рубовима и на гепек вратима дува се фарба. МОТОР генерално урађен (и сви потрошни делови замењени, велики сервис) јер је закуцао на око 210.000 км. Предњи лежајеви, вентилатор хладњака климе, један ксенон, браве хаубе мењао јер се хауба отварала. Један паркинг сензор задњи. Пушта боца за течност од прања фарова. ЦД шаржер брљави када су врућине па мора да га ресетујем. Радио неће ни једну станицу да ухвати, са тим кваром сам га купио и даље квар нисам решио. Огледала оба пустила боју па сам их мењао, десни ретровизор више неће да се склопи.
Ако се сетим још нечега додаћу. Инале са колима сам прешао за 4 године можда 30.000 км. До сада ме је изашао око 13.500€ али га и даље волим. Ово ми је десети бмв јесам се напатио са овим али када се потопи гас све се заборави.

Pročitaj više

12. Jun
Najveca Budala 14. Jun

Nisi bas realno ocenio. Odrzavanje?? Potrošnja? Ali svaka cast na toj ljubavi i doslednosti. Taj BMW ce da postane kultni. I da mu cena samo.raste. cuvaj ga.

Boki Made in Serbia MG moderator 15. Jun

E39 ima lošu limariju, to je činjenica. Ipak na osnovu crkavanja ventilatora i ostalih delova imam utisak da je taj auto prešao bar jedno milion km. Ti stari BMW-ovi motori su veoma dobri, prelaze baš puno tako da moguće da nije imao pravu kilometražu kada je došao do generalne... Takođe i menjač sl...Pročitaj više

01. Aug 2019.
Tibor Koči 02. Aug 2019.

Pošto te auto dobro služi, posveti se malo pravopisu. Možda promeniš mišljenje koje sam već formirao o profilu vlasnika BMW-a na ovim prostorima.

Dimitrije Nikolić MG moderator 02. Aug 2019.

A i napisao je to 2016, tako da je do sad verovatno naučio. :) A ozbiljno, kad pišeš nešto na telefonu, može da bude baš naporno da napišeš sve bez greške. Sitna slova, a maltretiranje da se vratiš unazad i ispraviš neopisivo... Ili ja imam debele prste :).

Imam 520d, ali žao mi je što u ovoj ludoj državi zbog skupe registracije ne mogu sebi da prijuštim 530d.

Nema krila da poleti

04. Jul 2019.
Pročitaj sve utiske za BMW 5-Series Saloon (96-03)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top