MojaGaraza - Chevrolet Orlando (2011 - 2014) | MojaGaraža MojaGaraza - Chevrolet Orlando (2011 - 2014) | MojaGaraža

Pronađi automobil

13 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Vozim ga 3 godine pravi porodicni auto (benzinac 1.8 LT+) . Velik gepek a i treci red sedista dobro dodje pogotovo na duzim putovanjima.
Upravljivost veoma dobra. Odrzavanje nije problem.
U odnosu na ostale iz klase koje sam imao prilike da vozim Opel Zafira mi se vise svidja ali i kosta vise mada...

Potrošnja

Deklarisanu prosecnu potrosnju od 6.2 l sam postigao samo jednom na otvorenom putu na predjenih oko 300km. Inace moje iskustvo kad vozim normalno je 6.5 l otvoren put, 9.2 l auto put i oko 11l grad (leti je oko 10l zimi ide i do 13l)
Relativno skupi rezervni delovi koji nisu u sklopu deljenih sa os...talima koji dele platformu npr delovi karoserije, imao sam peh da mi se razbio zadnji far, deo je nabavnjen za 10-tak dana i cena je bila za moje poimanje velika.
Sa trecim redom sedista podignutim prakticno nemate gepek resenje krovni kofer.

Pročitaj više

13. Feb 2020.
Dimitrije Nikolić MG moderator 14. Feb 2020.

Kad se pojavio ovaj auto ja sam bio oduševljen kako dobro izgleda, ali sam se razočarao kad sam ga prvi put video uživo. Što se tiče generalno kvaliteta i utiska u vožnji, svi Chevroleti su me redom razočarali uprkos tome što sam bukvalno sam sebe pokušavao da nateram da mi se svide.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Potrosnja ovog automobila za motor od 131 KS je sledeca...Beograd-Bor -6.5 lit. Beograd - Zlatibor, 6.5 sa klimom. Beograd - Halkidiki , 8.0 sa krofnim koferom, klimom i lokal od 300 km. Po Beogradu trosi 7.5 litara. Ako na autoputu vozite ne vise od 120 km/h onda potrosnja padne na 5.5 lit. Velik...

Kada se vozi preko 140 km/h potrosnja raste ali i to nije novost jer je tako kod vecine automobila. Prilicno je nizak za nase puteve i ivicnjake.

Pročitaj više

10. Sep 2018.

Održavanje Motor

Odnos cene i kvaliteta je dobar. Komfor je dobar/prosečan. Zvučna izolacija je dobra. Motor je pouzdan. Performanse su dobre. Auto ima veliki gepek i dosta prostora u kabini. Tehnologije koje auto ima su nove. Auto je odličan za veliku porodicu.

Potrošnja

Održavanje je prosečno. Veći pneumatici mogu da umanje komfor automobila kao i potrošnju. Potrošnja je lošija što se tiče 2.0 turbo dizela u kombinaciji sa 6-stepenim automatskim menjačem, 8.5-11.5l grad, 7.5-8.5l otvoreni put. Zimi je potrošnja do 12.5l. Materijali su lošijeg kvaliteta. ...Dizajn automobila možda zaostaje za konkurencijom kako spolja tako i unutra.

Pročitaj više

23. Aug 2017.
Pročitaj sve utiske za Chevrolet Orlando (11 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top