MojaGaraza - Fiat Palio Weekend (1996 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Fiat Palio Weekend (1996 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

43 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Održavanje Motor

Veliki gepek. Izdignut i zato dobar po losijim nekategorisanim putevima. Motor 1.2 benzinac izdržljiv i fleksibilan. Vredi svaki dinar.

Vencajte me sa njenom lepotom. Tesko se prodaje. Motor 1.2 benzinac sa plinom mrtav. Nema snage. Samo na benzinu ide pristojno.

12. Feb 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor

1.2 od 60ks, prezahvalan automobil. Kao sto je neko vec napomenuo, kompletan veliki servis 100e, motor vec jako dobro poznat svima, kvalitetan, pouzdan, prost. 17 njegovih godina, svako dugme radi, nikakav veci problem (tipa sitnica, otkaze osigurac za zadnji prisac, ili spojnica na dugmetu el. podi...

Potrošnja

Jedna po meni jako velika mana jesu kederi na vratima koji su napravljeni pod jako losim uglom, vidim da i dugari sa puntom imaju te probleme, zimi prilikom jaceg minusa uz kisu i sneg vrata znaju da zalede, pa covek olako moze slomiti rucicu od ulaznih vrata.

Potrosnja kao po tablici 98% tacna, al...i ne tako efikasna, po gradu 8.5-9l benzina na 1.2 motor sa 60ks (karavan je - tezi, pa ode vise), napominjem da cale malo vise gasira da "povuce", ja sam ga drzao na 7.5-8 po gradu, na otvorenom izadje na 5.5-6, ovi sto pisu da voze na 3l benzina lazu, jer u 5-oj na 120 ja vozim izmedju 3.3-3.6 obrtaja, sto je ekvivalent vecoj potrosnji.

Pročitaj više

09. Apr 2018.

Cena/Kvalitet Održavanje Komfor

Weekend verzija pravi porodicni auto
Delovi su po pristupačnim cenama

1.6. 16v motor - problem sa crevom za dovod goriva
Unutrasnji retovizor lako moze da se odlepi sa vetrobranskog stakla i da osteti staklo

02. Jan 2018.
Pročitaj sve utiske za Fiat Palio Weekend (96-on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top