MojaGaraza - Fiat Stilo Hatchback (2002 - 2007) | MojaGaraža MojaGaraza - Fiat Stilo Hatchback (2002 - 2007) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Potrošnja Komfor

Mala potrosnja, jeftini delovi, vrlo okretan.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Imao sam 1.2 benzinca. Nisu mogle da prodju ni 2 nedelje bez da moram da ga teram kod majstora. Nema sta nisam menjao (akomulator, alternator, kompjuter, dihtung glave, solje amortizera, bobine, pumpa za gorivo, anlaser i jos mnogo toga), ali je on nekako nastavio da se kvari. Od elektronike o kabin...i nema sta nije svakodnevno crkavalo. Auto nije imao snage, prokuvavao je na uzbrdicama. Neretko se desavalo da crkne na sred puta, bojao sam se da sa njim idem na duza putovanja. Plastike na instrument tabli bi postajale lepljive na jakom suncu. Sve na sistemu za kocenje je crkavalo, kao i na sistemu za upravljanje. Na kraju je motor zaribao i morala je da se radi generalna, sto se nije isplatilo. Auto za izbegavanje, pogotovo 1.2 benzinci.

Pročitaj više

22. Aug 2021.
Dimitrije Nikolić MG moderator 23. Aug 2021.

Ovo mi baš deluje kao preteran broj kvarova. Naravno, nešto od toga što si naveo jednostavno nakon određenog vremena mora da se menja kod svih automobila, ali ako si jednom ili dva puta mesečno morao da ideš kod majstora, deluje mi kao da je taj auto već bio uništen i skrpljen samo za prodaju, pa ka...Pročitaj više

Jeftino odrzavanje,mala potrosnja,6.brzina.Sve u svemu kod mene je 6god i prezadovaljan sam

Trap nezan.Nije startan.Izbegavati obilazenje na autoputevima iznad 90km.

07. Feb 2021.

Ja sam imao benzinca sa plinom, mala potrosnja je jedina prednost ovog auta.

Pouzdanost Motor

Los kompjuter, klapna gasa pravi dosta problema, kao i generalno sva elektronika na autu. Bezite od benzinca sto dalje.

30. Jan 2021.
Timo Timic 30. Jan 2021.

Da, 1.6 je u pitanju, pri brzinama preko 80 samo propadne papucica gasa i morate da stanete, ugasite i upalite auto da bi se opet "aktiviralo". Na auto-putu je najgore kada se dogodi u preticanju.

Timo Timic 31. Jan 2021.

To sam kasno saznao.. godinu dana sam proveo po majstorima, na kraju sam mu resio probleme sve i prodao ga za dzabe, samo da ga sklonim..

Pročitaj sve utiske za Fiat Stilo Hatchback (02-07)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top