MojaGaraza - Ford S-MAX (2006 - 2015) | MojaGaraža MojaGaraza - Ford S-MAX (2006 - 2015) | MojaGaraža

Pronađi automobil

13 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Potrošnja Komfor

U paketu Titanium S ima sve. Koza, panorama, farovi prate krivine , gomila raznih dodataka. Lepo lezi u krivinama. Necete verovati ali za ovoliki auto prosek potrosnje je oko 7l! Ogroman sta zamislis moze da stane u njega. Lep. Imam ga evo 6 godina i znam mu sve vrline i mane.

Mana osnovna je sto nije WV. To se samo prodaje kod nas. Motor je iz PSA grupacije nije los ali nije ni bog zna sta dobar. Uobicajene stvari se desavaju, EGR ventil, svira turbina, elektronike na tone i gomila dzekova koji neki put umeju da zakazu. Ne znam da li je samo kod mene slucaj ali ja se nam...enjah senzora parkiranja(6kom a ima ih 8) i opet me zeza centralna jedinica po neki put. Velik tesko se parkira i bez senzora i pored ovoliko godina koliko ga imam tesko bih ga parkirao. Jede gume 225/50/17 koje nisu jeftine. Radio nije nesto iako je ozvucenje ok. Menjam sijalice nedeljno iakosamo uzimam kvalitetne Bosch, Osram.

Pročitaj više

13. Mar 2018.
Pogledaj ostalih 2 komentara
maksimovic maksa 15. Mar 2018.

Sijalice sam preterao ali stvarno ih menjam cesto. Elektricar sam doterivao sam kontakte ali izgleda da kvalitet sijalica ovde nije dobar. Kupujem samo firmirane. Moguce da kontakti ili legura na koje se oslanjaju sijalice nije dobra, ne znam. Pogotovo pozadi-stop , pozicija. Sijalice migavca nikad ...Pročitaj više

23. Okt 2014.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Odlicno vesanje, odlican motor..

Jos nisam nasao

23. Mar 2014.
Pročitaj sve utiske za Ford S-MAX (06 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top