MojaGaraza - Hyundai Getz (2002 - 2009) | MojaGaraža MojaGaraza - Hyundai Getz (2002 - 2009) | MojaGaraža

Pronađi automobil

26 ocena
75.2
 • Cena/Kvalitet:
  77/100
  Komfor:
  69/100
 • Održavanje:
  79/100
  Potrošnja:
  75/100
 • Pouzdanost:
  77/100
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor

Odličan mali gradski automobil. Potrošnja je oko 5.5l
Jako je okretan i brz.
.

Malo je neudobniji za duga putovanja.
Skače u prvoj, ali treba se navići

21. Aug

13. Jun

Cena/Kvalitet Potrošnja Motor

Auto ima odličnu cenu i potrošnju. Naš je 1.5dci i auto troši 5l max u gradu i to sa klimom. Održavanje nije skupo ali je auto malo tvrđi, nije za neka preterano duga putovanja, ali do mora i po gradu, može da posluži. Vuče odlično.

Pouzdanost Komfor

Auto radi odlično zimi, ali kako dođe leto, tako krenu problemi. U prvoj brzini cima k'o nezdrav, motor je bučan, u odnosu na Reno benzinca, kao traktor da vozite, ako ne i gore. Mi imamo problem sa papučicom gasa/kvačila... Odvezli smo auto u dva ovlašćena servisa, ali niko nije znao da utvr...di šta mu je, samo su rekli da mogu da zamene ceo sistem oko papučice gasa i da bi to ispalo 3000 evra. Problem je što leti kada ima mnogo kreni-stani situacija, autu se uključi ona check engine lampica i auto ne prima gas, ništa... Pritisnete do kraja-ništa, pustite-ništa i onda se nađete u veoma neprijatnoj situaciji da nikada niste sigurni da li je auto ok... Najgore od svega je što nam se to dešavalo uvek u inostranstvu. Kada smo bili u Sloveniji i kada se to desilo odvezli smo ga i tamo, ali čim se malo ohladi motor, sve se vrati u normalu i onaj iz servisa nije mogao da sazna šta mu je.

Pročitaj više

08. Apr 2015.
Novica Djordjevic 19. Jun

Imam Getza 1,5 CRDI , 2004 god. u prvu i drugu brzinu cima i kao da grebe nesto u motor dok ne postigne brzinu , bio sam kod nekoliko mehanicara i niko nezna staje u pitanju.Radio sam mu veliki servis menjao set zupcasog kaisa ,pk kais sa spanerima i menjao ulje , mislio sam dace nesto dase promen...Pročitaj više

Pročitaj sve utiske za Hyundai Getz (02-09)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top