MojaGaraza - Renault Kadjar (2016 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Renault Kadjar (2016 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

13 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor

Veoma udoban, sa dobrom zvučnom izolacijom. Prostran. Pregledan. Automatski menjač radi ok. NIje savršen, ali ok. Motor 1.5 dci ekonomičan. I bez Bose - dobro ozvučenje. Ne naginje se previše. Kočnice super. Ukupno ok auto.

Nije za brzine preko 130 km/h. Previše mekan upravljač. Na momente kao igračka. Sedište bi moglo biti nešto šire. izlaz sa zadnjeg sedišta težak. 1.5 DCI ide ok, ali mora čovek da bude svestan njegovih ograničenja.

05. Jul 2021.
Dimitrije Nikolić MG moderator 06. Jul 2021.

Realno i šta će ti brzine veće od 130 km/h. Čak i da živiš u Nemačkoj, ni tamo nije kao što je nekad bilo - mnogo deonica sa ograničenjima, gužve na autoputu, radovi na autoputu... A što se tiče previše mekanog upravljača, to rade tako zato što kupci to traže. Nekima takav upravljač smeta, na primer...Pročitaj više

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Model je 1.3 turbo benzinac od 140 ks iz 2019. Potrosnja ne prelazi 6 L. Preudoban, komotan, mnogo prostora, povozit, lako upravljiv, fina zavrsna obrada, dobro fabricko ozvucenje, klima itd. Prosto, nenabudzen a lep. Da ne bude reklama kao sa Top Shopa ali dala se velika para, medjutim uziva se u s...

Nov je i nema nista da mu se zameri. Videcemo cens odrzavanja u buducnosti ali prema prvim informacijama, sasvim su pristojne.

Pročitaj više

18. Mar 2021.
Pogledaj ostalih 3 komentara

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Veoma udoban, visoka voznja, dobra preglednost. Na moji nema kamera za rikverc, ali uz parking senzore nije ni potrebna. Mala potrosnja. Dosta mesta za zadnju klupu.

Malo manji gepek, mada puno stvari stane.

16. Jun 2019.
Pročitaj sve utiske za Renault
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top