MojaGaraza - Renault Laguna Hatchback (2001 - 2007) | MojaGaraža MojaGaraza - Renault Laguna Hatchback (2001 - 2007) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Motor

Dobra potrošnja, ne troši mnogo 1.9 dizel. Udoban

Elektronika po meni.

16. Apr

Potrošnja Komfor Motor

Dugo sam vozio 2.0 benzin sa 136KS. Izuzetno komforan i udoban. Dosta opreme i osećaja luksuza za ipak male novce. Dosta prostora kako u kabini, tako i u prtljažniku. Zahvaljujući petim vratima, preselio sam pola kuće s njom.

Pouzdanost

Eh, sad.... Mnogo je osetljiv. Možda je glavna mana što sam je kupio na auto placu, (pa od tada više nikad tamo ne kupujem automobil), a možda je prosto takva. Često sam bio kod majstora. Stalno se nešto kvarilo i nisu baš jeftini delovi. Kvačilo sam dva puta menjao za godinu dana. Na kraj...u je plin dokrajčio. Nije joj uopšte prijao plinski uređaj. Izbio mi je ventil i morala je generalka. Mislim da je automobil odličan kad je nov, ali za neku dužu eksploataciju, što je nama jadnima i siromašnima najvažnije, ipak ne. Kažu da je treća generacija mnogo bolja. Ne znam. Nisam smeo da se usudim.

Pročitaj više

28. Sep 2020.
Pogledaj ostalih 1 komentara
Boki Made in Serbia MG moderator 28. Sep 2020.

Mislim da si uzeo Lagunu koja je prešla neku nemormalnu kilometražu. 2.0 motor nema nikakav problem sa kvalitetom, sa pouzdanošču, niti sa plinom. Ima dosta elektronike to stoji, posebno zato što sa tim motorom dolaze Lagune koje su ful opremljene.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Restajling, 2005. motor 1.9 dci 96kw. Jako kvalitetan i pouzdan auto, jednom recju ladja, za duza putovanja fenomenalna. Odrzavanje dzabe zbog dosta polovnih delova zastupljenih na nasem trzistu. Potrosnja otvorena 5l, kombinovana 6.5 gradska do 8 litara sto je smesno za tako veliki auto. Snage ima ...

Kvalitet plastike na pojedinim mestima, deo oko resetki za klimu i obloga na centralnoj konzoli zna da se razlepi i popusti i pri prelasku preko neravnina cuje se krckanje. Drzaci motora kojih ima jako puno i jako su nepristupacni i kad se razlupaju a to se desava cesto tesko je naci koji je u pitan...ju. Senzor ABSa ume da pravi problem i kartice su jako slabog kvaliteta. Malo nezniji trap u odnosu na nase puteve. Ostalo je sve kako treba.

Pročitaj više

17. Mar 2020.
Pročitaj sve utiske za Renault Laguna Hatchback (01-07)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top