MojaGaraza - Renault Megane Hatchback (2002 - 2006) | MojaGaraža MojaGaraza - Renault Megane Hatchback (2002 - 2006) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Potrošnja Komfor

Nema neke posebne vrline, sem francuske udobnosti. Jednostavno ih danas previse ima. Prijatelj je ima benzinca, navozao se. Sem elektronike, sijalica, podizaca itd.

A svako ko iole razmislja da ga kupi, zamolio bih da pogledaju i npr Toyotu Corolu 02-06.Samo da otvore i zatvore vrata. Da upale moto...

Pouzdanost Održavanje Motor

Bucan i malo trom. Ali takvi su dci i hdi motori. Elektronika, hm. Kako neko napravi auto da sijalica nikad ne crkne a na Renou i Fiatu, menjate na mesec dana. Meni je na Seatu crkla prva sijalica posle 5god a na pezou 206 namenjasmo se.

Pročitaj više

31. Maj

Ima skoro sve kao i dosta skuplji automobili .

Cena/Kvalitet

Tesan . Potrošnja .

25. Feb

Komfor Motor

Imao sam 1.6 16v, koji se dobro nosi sa tezinom karoserije. Auto je bio pregledan i lak za voznju po gradu. Na otvorenom putu se dobro drzi. Upravljac i menjac precizni. Najveca prednost je bio motor koji vazi za dobar i izdrzljiv.

Potrošnja

U ovoj prvoj fazi elektronika je jako losa. Podizaci prozora su se kvarili na mesecnom nivou. Jednom me je ostavio na putu zbog pregorelog releja. Takodje, kvalitet plastike na niskom nivou, sve krcka i pucketa. Kljuc kartica skupa za novo kodiranje i nezgrapna za nosenje.

25. Jan
Pročitaj sve utiske za Renault Megane Hatchback (02-06)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top