MojaGaraza - Renault Megane Hatchback (2006 - 2009) | MojaGaraža MojaGaraza - Renault Megane Hatchback (2006 - 2009) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

1.9dci 2003 120hp 6brzina manual

uvezao sam iz AU megana kupe u jako dobroj opremi samo je panorama nedostajala za full opremu , keyless sistem, projektirajuci xnenoni , cabasse auditorium za to godiste i tog proizvodjaca zavidna oprema, prosto ne znam sta bih navao kao prednost ovog auta posto ...

Pouzdanost Komfor Motor

socijalno sklapan ali ipak vrv bolja opcija od alfe
losa izolacija
da bi zamenio sijalicu moras da skines ceo branik
u sustini jako lose visegodisnje iskustvo sa autom

Pročitaj više

08. Jun 2021.
Pogledaj ostalih 2 komentara
Boki Made in Serbia MG moderator 10. Jun 2021.

Ne bi trebalo. Mislim, nije on sad superizolovan auto, ali ne bi trebalo da se čuje više nego kod drugih automobila u toj klasi. Ja sam imao još Megan 1 koji je bio onako, osrednji auto u toj klasi, ali vremenom je sigurno tehnologija napredovala.

Motor

Dobar motor

Previse klastike kaja se lomi na bitnim stvarima- brave, prekidaci,

18. Dec 2018.

Sa 106 KS dizel motorom zabavan za vožnju. Avantgardan izgled ga čini atraktivnim i danas. Može dugo da se vozi bez zamora (dovezao iz Atine s jednom pauzom, izašao gotovo odmoran).

Standardne boljke: špulna volana, podizači prozora, fleksibilno metalno crevo turbine. Loše pozicionirana kutija osigurača. Gotovo nemoguće promeniti sijalice u farovima bez skidanja maske. Farovi se moraju menjati ili polirati nakon 10-tak godina. Zadnji farovi hoće da gube kontakt (kontakt s...prej povremeno). Antena hoće da gubi kontakt. Preventivni remont turbine kod dizela, ako je Bosch sistem ubrizgavanja na 200kkm. Reostat hoće da gubi kontakt (teško se menja, osim ako ruke nisu baš sitne).

Pročitaj više

27. Okt 2018.
Pročitaj sve utiske za Renault Megane Hatchback (06-09)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top