MojaGaraza - Skoda Rapid (2012 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Skoda Rapid (2012 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

27 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Motor 1.6 tdi jako malo troši. Solidna udobnost, veliki prtljažnik.

Pregrada za pice ispred menjaca nije upotrebljiva. Kad se uključi klima obavezno uključi se i rotiranje vazduha u kabini.

19. Sep 2019.

Potrosnja Komfor

Pouzdanost

Motor Odrzavanje pouzdanost cena

21. Aug 2019.

1.2 TSI 77KW vlasni sam 1,5 godinu. Auto je startan, veliki gepek, dosta mesta na zadnjem sedištu čak i iza vozača, potrošnja u gradu oko 7l, van grada testirano do Jadrana i nazad 5,45l, mala registracija...

Oseća apsolutno svaku neravninu na putu, čak sam pomislio da nešto nije u redu sa amortizerima ali u servisu su mi objasnili da je to normalno u VW grupi. Međutim na dobrim putevima sve je ok.

13. Jul 2019.
Pogledaj ostalih 5 komentara
Zoran R. MG moderator 28. Jul 2019.

Ja recimo imam Korsu "Sport", ima gasne amortizere. Odlikuje je to sto oseti svaku neravninu na putu, a trap u potpunosti udoban. Inace Gasni amortizeri se ugradjuju u uglavnom 'sportske' serije odredjenih modela. Korsa 1.2 'swing' koju vozi moj kolega sa posla, je mnogo meksa od moje. Ne oseca nera...Pročitaj više

miki milošević 29. Jul 2019.

Amortizeri su verovatno najlogičnije objašnjenje i meni je to palo na pamet ali ne znam koliko se isplati menjati amortizere na autu koji je prešao 67.000km nemam predstavu ni koliko bi koštalo. Nismo mi krivi što je pravljen za normalne puteve...a i čovek se vremenom navikne.

Pročitaj sve utiske za Skoda
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top