MojaGaraza - Smart Fortwo Coupe (2007 - 2014) | MojaGaraža MojaGaraza - Smart Fortwo Coupe (2007 - 2014) | MojaGaraža

Pronađi automobil

11 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Održavanje Potrošnja Motor

Definitivno velicina, moze da se parkira bilo gde. Svi modeli su automatik i poprilicno startni, pogotovo Turbo modeli. Mesta u kabini ima i za velike ljude. Moze da se napakuje sa dosta opreme, premium ozbucenje, kozna sedista, navigacija, bluetooth.

I ako je mali auto, pazili su na detalje i vidi...

Komfor

Udobnost, malo osovinsko rastojanje pa se oseti svaka rupa. Automatik je zapravo robotizovani menjac tako da u stani-kreni saobracaju je otprilike slican rucnom menjacu. Moze da se putuje sa njim ali zamara.

1.0 motori koji imaju MHD sistem, imaju problem sa alternatorom koji je za neki sitan stepe...n nakrivljen i jede PK kais, koji zna puca (pri zameni ulja obavezno proveriti kais). Remenica radilice bas zna da cesto puca zbog toga sto je za start-stop sistem prenatefnut kais i ako se previse koristi, hoce da puca. Ruku na srce i drugi troxilindrasi poput BMW B37,38 imaju isti problem.

Pročitaj više

23. Mar 2022.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Micubisijev 1.0 motor se pokazao izuzetno,prelaze i po 350 000km. Izbegavati kupovinu modela od 61 ks jer ne idu nikako,a po gradu znaju da trose i po 10 litara. Onaj od 71ks iskljucivo gledati da nema start stop sistem,jer im alternatori pucaju a kod nas na trzistu je problem da se nabave,a i ako s...

Održavanje

Moze se reci da su mane te sto su idalje ostali tvrdi na trapu,odrzavanje nije jeftino,ali opet ako kupite dobar necete imati problema. Neki najveci problem na njima je u sustini robot i set kvacila,i na onima sa start stop sistemom,na kojima je alternator problem, preskup je i tesko se nalazi kao s...to sam vec rekao,tako da jos jednom kazem da izbegavate te modele.

Pročitaj više

03. Jun 2018.
Же Ра 16. Feb 2020.

Tačno sve. Moj u krugu dvojke ne troši ispod 8 litara, a vozim ga normalno.
Set kvačila sam promenio i 700€ me izašao sa rukama u ovlašćenom servisu.

04. Sep 2013.
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top