MojaGaraza - Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008) | MojaGaraža MojaGaraza - Volkswagen Golf Hatchback (2004 - 2008) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Dizel motor 2.0 od 140ks sa 8 ventila, jedna bregasta, oznaka BMM. "Zmajčina" od motora.
Poslednji spartanac kod dizelaša, sistema pumpa dizna. Identična glava motora kao kod starog legendarnog 1.9 tdi sa povećanom zapreminom cilindara i snagom. Šesto-stepeni manuelni menjač veoma precizan sa ...

- Udobnost sedišta bi mogla da bude bolja. To je i glavni razlog prodaje posle četri ipo god korišćenja (imam problem sa kičmom od ranije).
- Prednja sedišta jesu udobnija u odnosu na predhodni model ali i dalje nedovoljno, stvaraju zamor u leđima na dužim putovanjima. Kao da je ideja dizajn...era bila da će se ostane samo na gradskoj vožnji i max dnevnim relacijama ne dužim od 100-120km.
- Pozadi nedovoljno mesta za treću odraslu osobu ili krupnije dete zbog visokog tunela za auspuh koji nepotrebno zauzima prostor u kabini. Zna da nervira kada petočlana porodica ide na neko duže putovanje, recimo na more.
- Nezadovoljavajuća zvučna izolacija jer buka koju stvara sam dizel motor već pri obrtajima od 2200 - 2500 lako dopire do kabine i zna da nervira na dužim putovanjima zbog razgovora sa putnicima u autu.

Pročitaj više

29. Jan
Vasilije Zderonjic 30. Jan

Golfara kao budžetski auto nema taj teg na osovini uljne pumpe, usled toga ona ne strada ali drči u autu što si i sam napisao . Inače je taj motor manje više ok ako se naviknete na traktorski zvuk .

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor

Возим 2.0 тди, 140кс. БКД, са бош дизнама. Јако сам задовољан аутом. Лично сам га купио у немачкој са 174.000, 2017 године. Од другог власника, коме је стајао паркиран неко врем...

Мане код мене су следеће, моторић за клапну за грејање, дешава се да цркне и да неће да помера клапну да греје када увлачи ваздух споља, а греје када се укључи рецирку...лација, када постоји тај пеоблем зими долази до маглења стакала. Али то је решиво променом истог. Мана је и електроника централне браве у сувозачевим вратима, дешава се да цркне и неће преко даљинског да закључа и откључа та врата, па морате механички да их закључавате и откучавате. То је то за сада...

Pročitaj više

17. Jan
Dimitrije Nikolić MG moderator 17. Jan

Gradska vožnja je smrt za svakog dizela, tako da kad neko uzme starijeg dizela i mrcvari ga po gradu bez izlaska na otvoren put gde može da ga malo više isforsira - tu onda stradaju i dizne, i DPF, i EGR, i turbina i sve ostalo na šta čestice čađi mogu da se uhvate.

Vlada Deljanin 18. Jan

Баш тако... Мора да се вози... Ко вози по граду 90% времена нека гледа обичног бензинца и неће имати проблема.

brz auto

Potrošnja

27. Dec 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

benzinac jeftino odrzavanje,ja imam i gas pa sta da vam kazem 10l na 100km plina.lepota uz danasnje cene benzina i dizela.naj ekonomicniji auto.

malo slabiji motor nije za auto trke,al na autoput neosecas 160kmna sat.

26. Okt 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Super autić

12. Okt 2019.

Pouzdanost Održavanje Motor

Pouzdan, nisam imao od skupih kvarova nista posebno osim redovnih servisa i problem sa trapovima usled nasih vrhunskih puteva. Dobro lezi na putu na svim brzinama, stabilan. 1.9 motor prava stvar.

Cena/Kvalitet Komfor

Neudoban, oseti svaku neravninu i rupu. Nije za losije puteve i nije bas za duza putovanja....

30. Sep 2019.
Dimitrije Nikolić MG moderator 30. Sep 2019.

Mislim da ti je verovatno bio problem u dimenziji guma. Ja sam primetio da isti auto sa različitim dimenzijama guma može da deluje neopisivo različito po pitanju udobnosti, naročito još ako se u obzir uzmu i prateće stvari kao što je na primer kad ljudi uzmu preuske gume za preširoke felne pa gume b...Pročitaj više

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Auto je u top stanje

Nema mane

26. Aug 2019.

Održavanje Komfor

Iako je 1,4 ali sa 122ks je veoma startan i vrti dosta dobro u nizim obrtajima. Potrosnja nije velika 8.5l gradske voznje.

Za sad nema.

05. Jul 2019.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

Posedujem ovakav automobil od 2017.god.

U pitanju GOLF MK5 sa 1.9 TDI PD motorom od 77kw/105hp (Kod motora:BKC).Paket opreme:TRENDLINE (sva 4.el podizača prozora,maglenke,AC klima) BOJA:LA6Q (Siva boja preliva na zeleno)

Pre njega posedovao GOLF-a MK4 iz 1998.god sa 1.9 TDI CR motorom sa 66kw/90h...

MOTOR:Ne trpi loše gorivo.Kada je loše gorivo performance ubedljivo lošije.

IZOLACIJA-Motor bučan pri ubrzanjima.

PLASTIKE U KABINI-Rukohvati,prekidači za prozore,svetla se gule i plastika oko RADIO uređaja,piksle..

ELEKTRONIKA-Dođe povremeno do kvarova na elektronici koji nisu previše sk...upi ali postoje.


Pročitaj više

24. Jun 2019.
Pogledaj ostalih 2 komentara
Marko Stefanovic 07. Okt 2019.

Au au, autobildovi su ocenili golfa kao pouzdanijeg i jeftinijeg odrzavanja.
Npr, pezo 307 je jeftiniji od golfa.
Naponjimem da se radi o golfovima proizvedenim u volsfburgu, za ostale to ne vazi.

Dimitrije Nikolić MG moderator 07. Okt 2019.

Auto Bild je obično đubre od novine, samo što je izvikan. Ima gomila neuporedivo kvalitetnijih auto magazina, što nemačkih, što iz drugih zemalja. U stvari, Auto Bild je u stvari obična žuta štampa i VW glasilo. Ako imate neki domaći primerak, samo pogledajte na šta liče ti prevodi tekstova - bukval...Pročitaj više

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor

Precizan volan, dovoljno snage, odlicne kocnice, dobar za svakog ko voli ostro da vozi.

Mana mu je dihtung glave, senzor ulja koji hoce da zeza ako zaprlja.

02. Jun 2019.
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top