405 vozača ga je parkiralo
54
256 ocena
Cena/Kvalitet: 67/100
Komfor: 23/100
Održavanje: 88/100
Potrošnja: 51/100
Pouzdanost: 47/100
Motor: 55/100
Prednosti
Mane

Miloje Tašić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Motor Kupio sam svog yuga pre 5-6 meseci 2004 godiste,presao oko 10 000! otvarao haubu nisam,jedino proveravao ulje,skoro uradio mali servis,za od prilike nekih 8 000 dosuo sam nekih 1l ulja 15w40 castrolovog,i promenio manzetne napred,sve ostalo je super,ide nekih 90-100 magistralnim putem,nije za brze n...

Mane

Potrošnja Pa mana ozbiljna po meni je potrosna,trosi mi mozda nekih 7l na 100 km :)
Limarija brzo truli,mnogo brzo patos itd itd,manzetne brzo stradaju.. Km/h sat na vecini bar za nekih 10 dole gore :)

26. Okt

Nikola Bogojevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja Cena,mali potrosac 6l na 120km sto je za vozilo 89god neverovatno,ne zalis pare da ga sredis jer je svaki deo extra jeftin. Ali sve zavisi od odrzavanja.i konzerva moze biti ok ako se cuva.

Mane

Sajle za prozore se brzo maste i prolizu,iberlauf lose pozicioniran,brzo propadanje dihtunga na pumpi za gorivo. Inace iskreno nista vise od toga

25. Okt

Branislav Protic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Kupio u Junu mesecu YUGO Tempo sa 1.1 motorom 98 godiste ono sto mogu za sada da kazem da nisam imao neki ozbiljinijih kvarova osim sto radio zeza , jako mali potrosac sipas za 1000 i zaboravis da si sipao ne trosi ulja mnogo odrzavanje je jako smesno , limarija odlicna valjda sam ubo dobar auto za...

Mane

Komfor Veliki minus za komfor totalno se ukocis posle 2 sata voznje sve te zivo boli 100% ne bezbedan auto bukvalno receno serpa. , Bilo koji auto sa malom jacom brzinom moze proci kroz vas. Izolacija uzasna unutra cujes kako motor vristi.

27. Sep

Aleksandar Savulov iznosi svoje utiske o

Prednosti

Naravno cena i sto moze da se vozi.Najveca prednost sto u slucaju nuklearnog udara mozda jedini model otporan na EMP zracenje i moci ci da se vozi i u takvim uslovima.Dok sam ga imao nikad nije bilo dosadno jer je uvek bilo nesto za popraviti i eto zgode za zabavu sa komsijama ispod haube.

Mane

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor posle 200 predjenih kilometara pocinje da se oseca neki bol u donjem delu kicme,a vesanje motora prenosi vibracije na petu desne noge i prouzrokuje zapaljenje pete ukocenost i bol.Ventilacija isusuje oci posle 300 km.Ne bi ga dao deci da voze jer ne pruza nikakvu zastitu putnika.Doduse nije nikad st...ao na putu samo sam ja morao da stanem kad su mi se ledja ukocila

05. Jun

Aleksandar Petrovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Већ одинама само замена уље и филтера и терај. Делови мало скупљи од киселе воде :)

Mane

Potrošnja Komfor Лимарија очајна, мада треба узети у обзир да је ауто 30 година стар, већина странаца биће још очајнија у његовим годинама. Потрошња огромна за овако мали ауто, отворе...но око 7 а град мени преко 10. Унутрашњост скучена, гепек мали.

02. Maj

Uroš R. iznosi svoje utiske o

Prednosti

Motor Motor sam stavio kao prednost ne zato što je dobar, jak, ekonomičan, elastičan ili nešto drugo, već samo zato što može da izdrži sve, na mešavinu bi išao. :) I ima još jednu prednost, kao službeni auto je najbolji jer ti ga nije žao. :))

Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Jeste naš, ali je jedan od najgorih automobila ikada. Povoljan za kupovinu, ali sa mnogo više od jednog razloga. Malo prostora, loš kvalitet izrade, loš menjač, loša šasija, loša karoserija, katastrofalna potrošnja... da ne nabrajam dalje. :) Što je najneverovatnije, iako su delovi više n...ego povoljni, održavanje nije, jer se ništa ne kvari češće od ovog auta. :)

23. Mar

Bojan Nikolic iznosi svoje utiske o

09. Mar
Pogledaj ostalih 14 komentara

Bojan Nikolic iznosi svoje utiske o

09. Mar
Pogledaj ostalih 14 komentara

Bojan Nikolic iznosi svoje utiske o

09. Mar
Pogledaj ostalih 14 komentara

Bojan Nikolic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Ziveo Yugooooooooooo,jos 3 godine i postaje oldtajmer

Mane

Komfor Steta sto ih je sve manje

09. Mar
Pogledaj ostalih 14 komentara
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara