MojaGaraza - Dušan Kovinić | MojaGaraža MojaGaraza - Dušan Kovinić | MojaGaraža

Dušan Kovinić

Član od 08. Jun 2012.

56 komentara 34 korisnih 18 beskorisnih 19 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja

Lepo izgleda, jeftino održavanje i kod ovlašćenog servisera. Motor 1,3 multijet dizel sa 95KS. Star je godinu dana pa kvarova dosad nije bilo. Mala potrošnja. Dobra zvučna izolacija, tih motor. Solidna osnovna oprema.

Motor

Motor je prilično mrtav u većem delu obrtaja do 2500 i preko 4500. Mrtav za preticanja i samim tim nebezbedan. Tih 95 KS kao da nigde nema. Malo pregrada i ostavki za sitnice. Osrednji kvalitet izrade. Za svoj novac ga nikad ne bih kupio (ovaj je službeni). Isplati se doplatiti za 1,6 dizel. P...ogotovo ko ga puno tovari.

Pročitaj više

14. Jul

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor

Izuzetan motor (2,0 TDCI 100 KW) veoma jak, startan i ima odlčna međuubrzanja. Na otvorenom troši baš malo , nikad preko 4.5L ni na auto putu pri brzinama do 150 km/h. U gradu do 7L . Odlično ležanje na putu , odličan upravljač.

Pojava korozije na prednjim krilima.

14. Jul
Dimitrije Nikolić MG moderator 14. Jul

Neverovatno ali istinito - preko Internet Explorera ne mogu uopšte da se ulogujem, Chrome mi je do sada radio savršeno ali danas počeli da nestaju komentari, i sad sam otvorio Edge i vidim sve komentare koje sam ranije napisao u Chromu. Osećam se kao u Zoni sumraka. Videćemo koliko će potrajati da s...Pročitaj više

Pouzdanost Potrošnja Motor

1,6 HDI je izuzetno živahan i štedljiv motor. Vozim ga službeno i nema nekih većih problema. Koliko para , toliko muzike.

Generalno je osrednjeg kvaliteta i limarija i enterijer. Torzija jeste problem, zato što ga svi mnogo tovare. Nije izdržljiv kao nrp. Kedi.

23. Maj 2017.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Komfor Motor

Izuzetno pouzdan i udoban automobil. Većina je odlično opremljena, ai standardna oprema je vrlo dobra. Dizelaši su neverovatno elastični i potrošnja može biti veoma mala ako se pažljivije vozi. Ima više prostora nego u Audiju A4 (B6, B7).

Održavanje

Korozija je najveći problem, pojavljuje se na poklopcu prtljažnika, po donjim ivicama vrata, iza lajsni na vratima i kvari inače odličan utisak. Rezervni delovi su skuplji nego za npr. Audi. I enterijer izgleda zastarelo.

20. Jun 2015.

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Odlično izrađen auto, pametno konstruisan pa kod se kod njega na primer lako menjaju sijalice za razliku od drugih automobila. Mala potrošnja (1,9TDI 105KS) , precizan menjač, elastičan motor i više nego dovoljno snažan. Kvalitetan enterijer, sve komande pregledne i lake za upotrebu. Dobra ...

Cena i preglednost pozadi su jedine mane.

Pročitaj više

11. Sep 2014.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor

Vozio sam 3,0 V6 quattro, tiptronik i preporučio bih ga svakome ko ima novca da registruje. Auto je startan, motor elastičan i puca od snage, potrošnja može da se lako na otvorenom spusti na 11L plina, u gradu najviše 18 L plina može da potroši. Izuzetno udoban, odlično opremljen pošto uz ...

Pojedini delovi su skupi, a najskuplja je registracija.

Pročitaj više

03. Jun 2014.

Održavanje

Ja sam vozio i verziju sa 65KS i sa 55KS bio sam prijatno iznenadjen kako je dobro isao ovaj sa 65ks u odnosu na verziju sa 55ks. Jeste da je ovaj 65 imao motor u boljem stanju ali je bio zmaj u odnosu na slabijeg. Auto je dobar zbog jeftinih delova ,a bolji su modeli do 1991. godine ,posle su bili...

Pouzdanost Potrošnja Komfor

Gneralno lose izradjen auto ,losa limarija pogotovo kod ovih proizvedenih od izbijanja rata, nemam neke pohvale za ovaj auto,on je nuzno zlo kad se nema novca za bolji auto. Ipak je bolji od Juga.

Pročitaj više

05. Jun 2013.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor

Auto je lak za rukovanje ,sve komande su logicne i lake za koriscenje ,kvalitetan enterijer,motor od 1.4 litra me je iznenadio ,ima dovoljno snage i lepo povlaci iz niskih obrtaja ,nije azdaja ,ali je dovoljno jak. Ja sam vozio vrhunski auto koji je 2003. godiste kupljen od 1. vlasnika koji ga je ku...

Preglednost nazad je losa.Nije preterano udoban ,ali to meni licno ne smeta.

Pročitaj više

22. Maj 2013.
Top