MojaGaraza - Ivan Glavinic | MojaGaraža MojaGaraza - Ivan Glavinic | MojaGaraža

Ivan Glavinic

Član od 16. Jan 2012.

5 komentara 2 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Kvar ESP. Pri kretanju u maloj brzini pali ESP i koci po malo. Zamenjen ESP racunar i ABS. Isto se desava. Delfi dijagnostika i sa starim i sa novim ESP racunarom ne vidi racunar. Ne moze da mu se pristupi, kao da ne radi.

22. Mar

Kvar ESP

22. Mar

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor Motor

Pouzdan

Skupi delovi

22. Mar

Problem sa ESP

22. Mar

Na kilometar satu stoji da je presao 999999. Jel crkao BSI ili moze da se izleci to. Na nekon stranom forumu citah da moze da se resetuje, pa da se podesi kilometraza. Pozz svima

04. Maj 2017.

Na Renaultu Twingo mi se na displeju delimicno vide brojevi.Tek po neka crtica je ostala. Nekad, ali retko se vide normalno. Pozadinsko svetlo radi. Ima li leka?

02. Maj 2017.

U pitanju je mercedes 200e.Pokusao sam da zamenim sijalicu na srednjem delu instrument table gde je potenciometar grejanja i nekako je licna sijalice napravila kratak spoj,pa se ceo sredisnji deo oko klime i ostalih dugmica ugasio.Proverio sam osigurace pod haubom,svi su ispravni.Da li ima nekih skrivenih osuguraca na relejima ili tabli?

30. Okt 2013.
Darko Krstekanic 30. Okt 2013.

I meni se to desilo pre koji dan. Cackao sam neke diode i okrenuo naopako zice i napravio spoj. I ugasi mi se cela tabla. Proverim osigurace i jedan bio pregoreo. Promenuo i radi. Tako da mora biti neki osigurac,samo moras naci gde je...

Dejan Nele Nestorovic 18. Maj 2014.

ima osigurac sa zadnje strane istrument table! Moras vaditi tablu van. Osigurac je mali ubodni i ako nemas dostupan drugi mozes stavit licnu-radi ce! Ako radis sam potrazi neki tutorijal za vadjenje istrumental table jer lako mozes nesto polomiti od plastike.

Top