MojaGaraza - Marko Stevanovic | MojaGaraža MojaGaraza - Marko Stevanovic | MojaGaraža

Marko Stevanovic

Član od 06. Apr

U garaži

Lista aktivnosti

31. Aug

Motor

Pravi auto za nauciti da vozis

Potrošnja

U sustini nema velikih i bitnih ako se redovno odrzava

31. Aug

Klima pokazuje da radi ali ne duva nista,ni na soferku nigde zanima me koji to kvar moze da bude,neki kazu reostat,kompresor,ili osigurac,ventilator?

31. Aug

Klima pokazuje da radi ali ne duva nista,ni na soferku nigde zanima me koji to kvar moze da bude,neki kazu reostat,kompresor,ili osigurac,ventilator?

31. Aug

320 benzin bez plina 150ks 2001 zanima me misljenje nekog ko ima iskustva sa ovim modelom,da li je veliki potrosac,koliko je pouzdan auto,koliko se cesto kvari zavisi od odrzavanja prethodnog vlasnika naravno ali kakav je opet za odrzavanje ako je sasvim okej trenutno ispravan,citao sam do sada sve pohvale uglavnom,ali opet me zanima..

06. Apr
Vasilije Zderonjic 06. Apr

Ako misliš na M52 šestak, taj auto troši ladno 13 litara po gradu, a na otvorenom može 7-8 ako ga ne gaziš . Zato mu uglavnom kod nas i ugrađuju plin. Inače motor ko motor nije loš, ume malo da troškara ulje, i neke primerke zeza onaj VANOS sistem. Nije to toliko strašno, najveći problem je što su ...Pročitaj više

Boki Made in Serbia MG moderator 06. Apr

Jeste, taj motor je jedan od najbiljih koji je BMW ikad napravio. Troši dosta, to mu je karakteristika, ali je zato izuzetno digotrajan. Ugradnja plina nije problem, ali potrebno je odraditi to stručno i ne štedeti na uređaju kako bi sve radilo dobro i kako bi potrošnja plina bila razumna.

capcarapcap isto 06. Apr

M52 je motor iz E36 i on se ugradjivao u E46 do 2000 godine. Kasnije ga zamanjuje M54 koji ima oznaku isto 320 ali ima 2.200 kubika i skoro 170 ks. Nesto se tu ne slaze, mozda je auto 2000 godiste. Cisto da ti napomenem, kad sam kupovao kola naleteo sam na jednog karavana E46 sa plinom pisalo je 200...Pročitaj više

Učitaj još odgovora
Top