MojaGaraza - Milan Stankovic | MojaGaraža MojaGaraza - Milan Stankovic | MojaGaraža

Milan Stankovic

Član od 13. Jun 2013.

32 komentara 2 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

pozdrav majstori.imam jedno pitanje,problem se desi da mi zamrzne menjac i nece ni u koju brzinu dos ce malo ne razmrzne .e sad da mi pomognete kako da sprecim da se ne esava taj problem.hvala unapred

30. Dec 2014.
Učitaj još odgovora

jedina prednost ovog automobila je registracija

Cena/Kvalitet Potrošnja Komfor Motor

elektronika,servo volan letva volana.komfor .pri duzoj voznji zbog sedista kolena stradaju,i tako dalje ....

25. Okt 2014.

Pozdrav majstori,imam fiat punto 2002 godiste. Imam jedan problem,nisam palio auto 4 dana,kada sam hteo malopre da ga upalim,jedva sam uspeo iz treceg pokusaja,auto se prilikom verglanja gusio i tesko je verglao.a na instrument tabli sam primetio da da mi vreme pokazuje 0 00,Dali je moguce da nesto vuce struju,i ako vuce stabi to biti?A danas mi se upalila lampica za akumulator i tesko je motao volan kao kod fapa .sta bi mogao biti uzrok? Svaka pomoc bi mi znacila . HVALA UNAPRED!

24. Okt 2014.
Marko Mandić 24. Okt 2014.

menjaj aku pod hitno. Servo ti nije radio( punto ima elektricni servo).
Predpostavljam da je benzinac,osetljivi su na padove napona i moze da im crkne kom ako cesto ostaje bez struje.

Učitaj još odgovora

Pozdrav majstori,imam fiat punto 2002 godiste. Imam jedan problem,nisam palio auto 4 dana,kada sam hteo malopre da ga upalim,jedva sam uspeo iz treceg pokusaja,auto se prilikom verglanja gusio i tesko je verglao.a na instrument tabli sam primetio da da mi vreme pokazuje 0 00,Dali je moguce da nesto vuce struju,i ako vuce stabi to biti? Svaka pomoc bi mi znacila . HVALA UNAPRED!

23. Okt 2014.
Jovan Jovan 23. Okt 2014.

Sta vuce struju znace elektricar,a moguce da je los akumulator,pa je od hladnoce vrisnuo,i ja sam danas malo duze verglao svoj auto,jer je stajao,hladno vreme,a akumulator star....

Milan Stankovic 23. Okt 2014.

Jovane akumulator je nov ,merio sam ga pun je ,kada sam ga upalio prvi put naredni sledeci put je upalio, a isao sam kod elektricara on mi reko kao da nesto vuce struju.

Učitaj još odgovora

Koji od seatovih automobila da kupim? 2001 2002 god.

28. Jun 2013.
Top