MojaGaraza - Milos Stankovic | MojaGaraža MojaGaraza - Milos Stankovic | MojaGaraža

Milos Stankovic

Član od 11. Maj 2013.

26 komentara 3 korisnih 1 beskorisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Pozdrav svima,

Zanima me koji je antifriz najbolji za Compact E46, 316 Ti, 2001 god? Neki kažu onaj G-12 roze je za njega? Ima li neko da je siguran?

26. Nov 2017.

Pozdrav svima,

Da li neko možda zna šta bi moglo biti u pitanju, naime grejanje mi vrlo slabo radi, duva solidno ali vazduh nije vruć, i to isto tako i kad se mašina zagreje? Da li možda nešto ne umem da podesim i uključim ili treba da se menja neki deo?

13. Okt 2017.
Nemanja Ilic 13. Okt 2017.

Problem je u malom hladnjaku-radijatoru kabine, moras ga menjati. Sad ne znam da li se kod tebe nalazi kod papucice gasa ili moras da skidas celu instrument tablu.

Učitaj još odgovora

Pozdrav za sve,

Da li je neko imao sličan problem, naime primetio sam da motor dimi iznad one plastke gde je glava motora, naročito kad je vruć motor? Dim kao da izlazi onamo gde su izduvne grane motora. E sad da li je možda dihtung glave ili su ventili u pitanju?

29. Aug 2017.
perica nedeljkovic 29. Aug 2017.

ja sam ima taj problem.gumice neke su popustile,pa je ulje kapalo na izduvnu granu i stvarao je dim.tj dimi izlazu iz motora,kad podignes haubu.uglavnom oko 40€ me kostala popravka

Pozdrav za sve,

Da li je neko imao sličan problem, naime primetio sam da motor dimi iznad one plastke gde je glava motora, naročito kad je vruć motor? Dim kao da izlazi onamo gde su izduvne grane motora. E sad da li je možda dihtung glave ili su ventili u pitanju?

29. Aug 2017.

Pozdrav za sve,

Zanima da li je neko imao sličan problem, naime kad god okrećem volan čuje se kao da neka guma škripi, i to tačno kod prednjih točkova, gde su otprilke jabučice? Da li neko zna šta bi moglo biti u pitanju?

25. Jul 2017.
Učitaj još odgovora

Pozdrav za sve BMW vozače,

Interesuje me na koliko kilometara bi trebalo promeniti lanac? Vozim BMW Compact E46 316 ti, prešao 203000km...neki mi kaži da može do 240,000km neki da uopšte ne menjam lanac...Kakva su vaša iskustva?

18. Jul 2017.
Vasilije Zderonjic 18. Jul 2017.

Retko ko u Srbiji menja lanac preventivno, već svi čekaju da počne da se "čuje" . Najbolji savet je da odeš u neki kršteni BMW servis da pogledaju u kakvom su stanju i lanac i lančanici

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Vrlo pouzdan i kvalitetan auto za tu cenu, naravno ako je redovno održavan, prilično udoban i lepog dizajna.

Potrošnja

Mane su mu jedino malo skuplji delovi, i veća potrošnja u gradu ali za takav motor i ne može mnogo manje.

18. Jul 2017.

Da li neko zna, šta je u pitanju, naime imam poteškoće kad palim auto, 1.2 motor 58ks, nekad upali iz prve a nekad iz petog puta, i uvek moram duže da verglam. Da nisu možda svećice ili razvodna kapa?

06. Jun 2017.
dejan filipovic 06. Jun 2017.

Može biti svašta. Meni je recimo rađeno čišćenje dizni ultrazvukom, što ne sme da se radi kod renoa jer ima teflonska ležišta igle i teflon se poremeti tako da ne dihtuje. To uzrokuje curenje goriva u cilindre. Rezultat je duže verglanje a pomaže ako se da gas tokom verglanja. To je bilo na prošlom ...Pročitaj više

dejan filipovic 06. Jun 2017.

Kao imaju neke posebne, ja stavio obične i rade normalno. Kad je nešto sa strujom tipa svećice, bobina i sl, to se događa i u toku vožnje. Ako je samo pri paljenju može da bude pumpa, tj filter goriva u pumpi, zaprljane dizne, što se rešava aditivom za čišćenje ili pranjem ali u nekom dobrom servisu...Pročitaj više

Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja

Imam Peugeot 2.0HDI od 90ks, i dosta sam zadovoljan, ne samo zbog toga što je taj motor po rečima majstora najizdržljiviji nego i zato što je ekonomičan i lak za održavanje. Prostora ima sasvim dovoljno u autu i na zadnjoj klupi, nije mi jasno zašto neki ljudi kukaju da je to mali auto...Za p...

Mane mu se svode na osetljiv i nežan trap, koji nije za naše puteve i turbinu koja može da se pokvari i pre 200.000km ako se auto previše forsira, naročito uzbrdo ;)
Delovi su skuplji od Golfa i Fiata, ali u odnosu na neka Nemačka vozila povoljniji su ;)

Pročitaj više

29. Okt 2014.
Top