Milos Stankovic

Član od 11. Maj 2013.
Prati
24 komentara
3 korisnih
1 beskorisnih
1 prijavljenih

U garazi

Lista aktivnosti

Milos Stankovic ima pitanje o

Pozdrav svima,

Da li neko možda zna šta bi moglo biti u pitanju, naime grejanje mi vrlo slabo radi, duva solidno ali vazduh nije vruć, i to isto tako i kad se mašina zagreje? Da li možda nešto ne umem da podesim i uključim ili treba da se menja neki deo?

13. Okt
Učitaj još odgovora

Milos Stankovic ima pitanje o

Pozdrav za sve,

Da li je neko imao sličan problem, naime primetio sam da motor dimi iznad one plastke gde je glava motora, naročito kad je vruć motor? Dim kao da izlazi onamo gde su izduvne grane motora. E sad da li je možda dihtung glave ili su ventili u pitanju?

29. Aug

Milos Stankovic ima pitanje o

Pozdrav za sve,

Zanima da li je neko imao sličan problem, naime kad god okrećem volan čuje se kao da neka guma škripi, i to tačno kod prednjih točkova, gde su otprilke jabučice? Da li neko zna šta bi moglo biti u pitanju?

25. Jul
Učitaj još odgovora

Milos Stankovic ima pitanje o

Pozdrav za sve BMW vozače,

Interesuje me na koliko kilometara bi trebalo promeniti lanac? Vozim BMW Compact E46 316 ti, prešao 203000km...neki mi kaži da može do 240,000km neki da uopšte ne menjam lanac...Kakva su vaša iskustva?

18. Jul

Milos Stankovic ima pitanje o

Da li neko zna, šta je u pitanju, naime imam poteškoće kad palim auto, 1.2 motor 58ks, nekad upali iz prve a nekad iz petog puta, i uvek moram duže da verglam. Da nisu možda svećice ili razvodna kapa?

06. Jun
06. Jun

Može biti svašta. Meni je recimo rađeno čišćenje dizni ultrazvukom, što ne sme da se radi kod renoa jer ima teflonska ležišta igle i teflon se poremeti tako da ne dihtuje. To uzrokuje curenje goriva u cilindre. Rezultat je duže verglanje a pomaže ako se da gas tokom verglanja. To je bilo na prošlom ...Pročitaj više

x
06. Jun

Kao imaju neke posebne, ja stavio obične i rade normalno. Kad je nešto sa strujom tipa svećice, bobina i sl, to se događa i u toku vožnje. Ako je samo pri paljenju može da bude pumpa, tj filter goriva u pumpi, zaprljane dizne, što se rešava aditivom za čišćenje ili pranjem ali u nekom dobrom servisu...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Milos Stankovic ima pitanje o

Ljudi koje ulje predlažete za Renault Twingo 1.2 Benzin, 2000god, da li može ono ELF 10w/40?
I koje marke filteri za ulje i benzin su najbolji?

15. Feb
Učitaj još odgovora

Milos Stankovic ima pitanje o

Imam Renault Twingo 2000god, i ne znam koji antifriz da koristim jer je sad trenutno u hladnjaku onaj stari zeleni antifriz. Da li mogu da nastavim taj da koristim ili da sipam crveni? Pozdrav

30. Dec 2016.

Milos Stankovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Potrošnja Motor Odličan gradski auto za te pare.

Mane

Nije auto za autoput i dalja putovanja, i meni lično loš raspored brzina, zbog rikverca prevashodno.

30. Dec 2016.