MojaGaraza - Sasa Bux Konstantinov | MojaGaraža MojaGaraza - Sasa Bux Konstantinov | MojaGaraža

Sasa Bux Konstantinov

Član od 14. Nov 2012.

21 komentara 5 korisnih 1 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Prodati na otpad ili srediti ga?
Naime imam Zastavu 101c 1998 godiste, motor u dobrom stanju, enterijer poprilicno ocuvan, u automobil je mnogo ulozeno pre nekih 5~6 godina, auto je detaljno restauriran. Farba skinuta do golog metala nanete sve zastite od korozije, popunjene sve rupe i pukotine zavarene, motor uradjen generalno, ma sta da vam kazem auto je bio kao nov, ali je stajao u garazi godinu dana i posle toga je vozen svakodnevno, posle toga nije se nesto narocito vodilo racuna o njemu, n... Pročitaj više

03. Aug 2014.
Učitaj još odgovora

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor

po meni auto za pozeleti. stvarno dobar auto. u odnosu na cenu auto je stvarno savrsen :D

lose upravljanje pri vecim brzinama. mozda ne na svakom ali na ovih nekoliko kojih sam vozio nisu se bas nesto pokazali preko 140

17. Nov 2013.

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja

Mnogo zahvalan auto. koliko ulozis 2x se isplati(samo kad su u pitanju poslovi koje obavljas njime, a ne cena u prodaju) Moze da vuce i vise nego sto mozes da zamislis, znaci trpas dokle mislis da moze i onda dodas jos pola o toga :D moze jako lepo da ide kad se dobro odrzava.

Komfor

limarija ocajna, komfort jos gori.

17. Nov 2013.

17. Nov 2013.

Cena/Kvalitet Održavanje Potrošnja

Cena velika prednost, Kvalitet i ne bas, odrzavanje, das nekom dobrom mehanicaru 150e i dobijes nov auto nazad, potrosna prava sitnica :) Po meni najbolji auto za pocetnike. Auto koji moze da se voli sigurno :)

Pouzdanost Komfor

Pouzdanost, samo ako ga lepo odrzavas i brines o njemu. komfor NE veliko NE buka u kabini, fabricka sedista sam izvadio posle mesec dana, tako da ne, zadnja klupa blagi ocaj. sve u svemu za te pare nema boljeg :)

17. Nov 2013.
Top