MojaGaraza - Toma Pesic | MojaGaraža MojaGaraza - Toma Pesic | MojaGaraža

Toma Pesic

Član od 12. Nov 2018.

17 komentara

U garaži

Lista aktivnosti

Imam Daewoo Matiz 2002 god. Gubi vodu iz ekspanzione posude na svakih 10km. Voda ne ide u ulje. Ekspanziona posuda ne propusta. U čemu je problem.

31. Maj

Daewoo Matiz 2002 . Dosao sam na parking i bez problema parkirao. Posle 2h kada sam hteo da krenem ne daje nikakve znake. Pokusali smo preko kablova opet nema nista. Samo radi levo štop svetlo i ništa drugo. Sta je u pitanju . Hitno

19. Feb
Učitaj još odgovora

Cena je vrlo povoljna. Pouzdan. Odrzavanje nije tesko.Povoljni delovi jos uvek ih ima. Potrosnja velika. Komforan. Auto za po gradu, za srednju klasu radnike, penzionere...

U mom Jugo Tempo 1.1 2002 se cesto kvare lampice na nebu. Moram da ugradim zadnje pojaseve. Cesto se kvari

12. Jan

Cena nije skup vrlo kvalitetan za taj novac. Pouzdan je i bezbedan. Održavanje nije teško.
Potrošnja je velika po gradu ali dobro je da je na putu manja. Vrlo konforan , sedišta su super i puno prostora. Motor je vrlo mali a super.

Korozija na zadnjim rubovima. Pragovi, puno troši po gradu. Za mene više nema mana.

23. Dec 2018.

Ponekad osetim jako škripanje desnog prednjeg točka na Daewoo Matiz 2002. Najčešće u desnoj krivini, kad zakočim i krenem dalje to prestane. Šta je u pitanju?

23. Dec 2018.
Toma Pesic 23. Dec 2018.

Augusta meseca na tom prednjem desnom točku je škripalo i otpao je točak u krivini zamalo nisam imao sudar. Nije potpuno otpao. Kažu da su promenili zglob. Svi kažu da je do kočionih pločica sigurno ste vi upravu. I sad je počelo da škripi šta da radim? Kako tako brzo isti kvar?

Učitaj još odgovora

Dobro veče imam problema oko radne temperature motora . Skazaljka pokazuje tek na 10km da je temperatura motora negde na četvrtini. Šta da radim . Pitanje za rumunski Daewoo Matiz 2002 . S poštovanjem Toma.

12. Nov 2018.
Konzul DT 13. Nov 2018.

Ili je neko nekad ranije izvadio termostat, ili se isti pokvario, tj zaglavio. Ako i grejanje kabine sporo pocinje da radi sigurno je termostat. Nije skupo da se zameni.

Učitaj još odgovora

Dobar dan. Ja se zovem Toma Pešić. Imam Daewoo Matiza 2002. Moj model je po licenci napravljen u Rumuniji . Zanima me kakav je to auto. Pušta mi ekspanziona posuda dali ima neko da mi proda . To je posuda za rumunski Daewoo Matiz sa 3 otvora. Imam još nekih malih kvarova . Intresuje me kakav je to auto i koja mu je slaba tačka . S poštovanjem Toma Pešić.

12. Nov 2018.

Dobar dan, ja se zovem Toma Pešić.Imam automobil Daewoo Matiz. Hteo sam da pitam kakva su vam iskustva? Moj model Daewoo Matiza je po licenci napravljen u Rumuniji. Da li neko ima ekspanzionu posudu da mi proda. Intresuje me da li je Rumunski model bolji od ostalih . Koja mu je slaba tačka. Da li se kod vas pojavljuje rđa na rubovima ? S poštovanjem Toma.

12. Nov 2018.
Top