Novi oblici oglašavanja na MojojGaraži! Pogledajte šta nudimo

Dub StepEnik

Član od 08. Jun 2012.
Prati
198 komentara
13 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Dub StepEnik ima pitanje o

Kakvo je misljenje publike po pitanju 'aditiva' ili tecnosti koja se koriste pre zamene ulja, koja navodno skidaju talog iz motora i tako ga 'ciste'?

Za, protiv, iskustva? Gledao sam i citao o tome, podeljena su misljenja.

29. Jan 2014.
Pogledaj ostalih 16 komentara
30. Jan 2014.

Pitanje se nalazi desetak postova nize ,clanovi misle da znas nekog , za neki CAN mu treba....

x
30. Jan 2014.

ja se izvinjavam sti upadam ovako u temu, ali treba mi jedna velika pomoc. ovako stoji stvar, polupao sam auto u Italiji i sada bi mi trebao neko ko radi sa kolima i ko uvozi kola iz Italije da ga preveze do Srbije, znate li nekoga? hvala unapred.

x
26. Feb 2014.

Koliko ja znam taj aditiv se sipa u rezervoar ja sam koristio NOS americka firma koja proizvodi upravo NOS (nitro) na pun rezervoar se sipa taj aditiv i on sam procisti dizne i ceo motor....nece on tebi ici 300 cuo sam i takve price nego ce samo poboljsati rad motora procistice ga....moj savet je da...Pročitaj više

x
+ 16 odgovora

Dub StepEnik ima pitanje o

imam problem sa jugom. naime, kada idem negde, uvek pali iz prve pa cak i na po onom snegu i minusu. ali desava se da ponekad kada se vracam od negde, nece da upali nego moram na gurku da ga upalim. motor vergla ali nema paljenja. zna li neko sta moze da bude? sto se tice motora, menjao sam sve filtere i zamenio sam ulje. svecice i kablove nisam dirao jer je radio ranije. i ne mogu da provalim sta mu je.

04. Jan 2013.
Pogledaj ostalih 2 komentara
05. Jan 2013.

svecice, kablovi, razvodna kapa i ruka posebno na jesen kad je vlazno treba promeniti !

Kad odvijes svecice ja sam ubedjen da ces shvatiti u cemu je problem!

x
07. Mar 2013.

vidi da nevuce fals vazduh ako trosizavisi ako vozis na benzin pogledaj crevo ili cev da ti nepusta gorivo pogledaj kod mene je bilo malo crevo na spoj kod cevi sto idu iz rezervara do pumpu za gorivo bilo je iskidano pa je bacalo gorivo svuda ali to se nije moglo videti .a i razvodnik moze da bude ...Pročitaj više

x
+ 2 odgovora

Dub StepEnik ima pitanje o

imam jedno pitanje za majstore. :P naime, ceka me rad na limariji ( secenje starih i varenje novih rubova) e sad, interesuje me, da li je moguce nove rubove zavariti obicnim aparatom za varenje, sa elektrodom ili mora neki poseban vid aparata?

03. Nov 2012.
Pogledaj ostalih 6 komentara
03. Nov 2012.

kao sto Goran kaze i samo polako. Proveri jos jednom ali mislim da pragove trebas tackastim varom da radis kazu da je tako cvrsce. Pozz

x
03. Nov 2012.

CO2 i tackasto varenje (peckanje), to je najbolja i najsigurnija varijanta. Na taj nacih lim ne izgubi oblik i ne gori. Kad se to posle iskituje i izravna, garantovano se ne poznaje da je radjeno, ako ga uradi majstor koji zna svoj posao.

x
+ 6 odgovora