MojaGaraza - BMW 5-Series Sedan (2003 - 2010) | MojaGaraža MojaGaraza - BMW 5-Series Sedan (2003 - 2010) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Potrošnja Motor

2.0, 177 ks, automatik. Mećava! Auto je fantastičan, upravljiv, malo se treba navići na zadnju vuču, treba dobro upoznati auto da bi se brzo i precizno vozio. Startan, mali potrošač, komfor solidan, ništa preterano udobno, kvalitet svega solidan.

Održavanje

Skuplje održavanje nego inače, svaki kvar je "mana" modela...a kad kaže majstor (kad nešto crkne) "paa to je mana kod bmw 5 2.0, ovo kod 3.0, ovo kod bmw 3...", poludiš. Jednostavno je sve mana kad se pokvari, svaki kvar se jednostavno desi kad tad. Nebitno da li divljao ili vozio normalno, pre...šao 100 ili 300 hiljada km, delovi crkavaju pa crkavaju i to su mane...

Pročitaj više

20. Aug
Dimitrije Nikolić MG moderator 21. Aug

Vrlo zanimljivo je ovo zapažanje u vezi kvarova i mana. Bilo bi super kad bi neki iskusniji poznavalac BMW-ova dao svoje mišljenje. Sad kad malo bolje razmišljam, čini mi se da sam i ja stekao takav utisak. Što se tiče navikavanja na zadnji pogon, ja sam imao baš pozitivno iskustvo kad sam prvi put ...Pročitaj više

Komfor Motor

Uzivanje voziti magistralom 530d

Potrošnja

Potrosnja goriva guma:) i naravno kazne za prekoracenje brzine

14. Mar 2020.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor

Auto izuzetno pouzdano, vozim ga već četiri godine, i nisam imao ni jedan ozbiljan problem sa njim. Komforan, udoban, i ono najbolje, auto leti. Da naglasim, imam e60, 525d.

Održavanje

Jedini problem kod auta, je taj, što je skup za održavanje. I što ima problem sa diskovima, odnosno pri zamjeni ni u servisu ti ne znaju reći koje da staviš i šta da odabereš. Ja sam imao problem, dok nisam dobio original iz Austrije (Beča). I još bih naveo, da to nije auto, da ga voziš po... gradu. To auto je za otvorenu vožnju i gas. Nadam se da ću nekom pomoći, ili da sam pomogao. Lp.

Pročitaj više

18. Jan 2020.
Pogledaj ostalih 1 komentara
Pročitaj sve utiske za BMW 5-Series Saloon (03-10)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top