142 vozača ga je parkiralo
74.9
79 ocena
Cena/Kvalitet: 83/100
Komfor: 42/100
Održavanje: 78/100
Potrošnja: 84/100
Pouzdanost: 79/100
Motor: 85/100
Prednosti
Mane

Vladimir Štetić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Ovo je najbolji auto koji je ikada napravljen u najnizoj klasi.Vozim ga 6 godina,i godisnje na odrzavanje potrosim sve sa malim servisom od 100-150 evra,tri puta je isao do Grcke i nazad,vozim ga na pecanje i po njivama,i za auto u toj klasi je vise nego udoban.Delovi su jeftiniji nego za jugo,vecin...

Mane

Najveca mana je sto se vise ne proizvodi.Neki mu zameraju dihtung glave na motoru koji odlazi izmedju 100.00km i 150.000 km predjenih,ali to nije do motora ,to je do vozaca koji ne menja antifriz ili toci u hladnjak cesmovacu,pa ga usteda od 400 dinara kosta oko 200 evra,a to je ujedno i najveci tro...sak popravke ovog auta.Nekome smeta i mala snaga motora kada se koristi klima,ali bez dobre potrosnje nema ni hladjenja.

01. Mar

Dejvid Mihaljevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor 1.1 benzin-Mali potrosac,jeftina registracija,jeftino odrzavanje,savrsen za gradske uslove,moze lepo i da povuce kad zatreba

Mane

Komfor Nije za duza putovanja,ipak je ovo gradski auto,nije bas udoban,mana mu je jos i sto nema novije generacije

05. Jan

Dragan Pesnik iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Istakni vrline Od skoro sam vlasnik Citroen saxa sx 1,1 i prezadovoljan sam onim sto nudi ovaj malisan. Izuzetno je udoban za svoju klasu, mali potrosac, dopadljiv dizajn. Kvalitean auto i nije skup za odrzavanje. Za one, koji ne traze luksuz, izuzetno resenje!

Mane

Istakni mane Mana mu je jedino malo losiji kvalitet pastike i tekstila u unutrasnjosti, ali nije preskupo da se zameni kad dotraje.

11. Okt 2016.

Tatjana Boskovic Jovanovic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Imam model 1.1, auto je zvrk veoma je startan pogotovu prilikom preticanja. Nije skup za odrzavanje. Mali je potrosac i u gradu a i na otvorenom putu. Pocinkovan kvalitetan lim.

Mane

Los kvalitet unutrasnjeg enterijera, torzija koja strada u voznji po srpskim putevima. Solje amortizera.

25. Apr 2015.
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara