MojaGaraza - Honda Accord Sedan (2003 - 2008) | MojaGaraža MojaGaraza - Honda Accord Sedan (2003 - 2008) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

26. Jan 2023.

Pouzdanost Komfor Motor

Benzinski atmosferski vtec motor
Izgled, linija

Par sitnih mana, ništa vredno pomena. Nema auta bez mana

03. Apr 2020.

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor

Posedujem Hondu Accord sedme generacije sa 2.0 benzinskim agregatom koji isporučuje 156 konjskih snaga. Automobil unutra dosta prostraniji od ostalih limuzina u istom cenovnom rangu, meni to znači jer sam blizu 2m a i 100kg sam prevazišao. Uzimajući u obzir moje dimenzije kada podesim prednje se...

Prva mana koju sam primetio odmah po kupovini automobila je preglednost zadnjeg kraja. Zadnjica je visoka tako da bez obzira na dobre dimenzije C stuba, nešto ne možete da iskoristite zadnje staklo ili centralni retrovizor. Sa druge strane retrovizori sa strana su pregledni što se tiče udaljenos...ti od bočnih objekata ali se linija automobila nakon zadnjih vrata sužava i imate čitavih metar vašeg metalnog ljubimca koji ne vidite. Problem se rešava ugradnjom zadnje kamere, u suprotnom čuvajte se malih stubića ili u mom slučaju, kolica iz prodavnice koje sam jako neprimetno odgurnuo.
Druga mana je prilaz prtljažniku koji je velikih dimenzija i bez obaranja sedišta. Najveći koferi staju kod mene u automobil iako imam veliku plinsku bocu u koju stane 41l (nije točak boca), ali recimo, televizor sa katodnim cevima ne može baš da se provuče.
Svi ističu letvu volana kao manu, ja iskreno nisam imao problem sa njom, desilo mi se da nisam imao ulja za servo pre nekih 5000km, dosuo sam ATF ulje i od tada nivo ulja stoji kako treba.

Pročitaj više

19. Maj 2019.
Pogledaj ostalih 1 komentara
Dimitrije Nikolić MG moderator 21. Maj 2019.

Kad su u pitanju delovi uvek zaboravljamo kvalitet delova. Ja kad kupujem nešto, u prodavnici mi daju izbor npr. od 1.500 do 7.000 dinara. A pritom i ono za 7.000 dinara nije nikakav vrhunski kvalitet. A što se tiče Honde konkretno, više puta sam čuo od vlasnika da neke delove plaćaju skupo, ali zat...Pročitaj više

Pročitaj sve utiske za Honda Accord Saloon (03-08)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top