358 vozača ga je parkiralo
75.6
172 ocena
Cena/Kvalitet: 81/100
Komfor: 61/100
Održavanje: 78/100
Potrošnja: 76/100
Pouzdanost: 80/100
Motor: 79/100
Prednosti
Mane

Slavisa Tesic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Motor Za prvih 1000km ok auto. Neka potrošnja po gradu oko 7l na otvorenom nesto preko 4l uz normalnu voznju. Sasvim lepo vuce sa svojih 80ks. Lep rad motora, u odnosu na DTI koji sam vozio.

Mane

Nekih mana za sad nema jer sam tek uzeo,ali videcemo.

22. Sep

Dusan Radosavljevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor motor 1.7 cdti neprikosnoven , veoma elastican i sa veoma malom potrosnjom ... Odrzavanje nije skupo a servisna mreza veoma rasprostranjena ... Okretna u gradu , stabilna na dugim relacijama ....

Mane

kao sto su mnogi rekli .. F A R O V I !!!

24. Aug 2012.

Darko Draganić iznosi svoje utiske o

Prednosti

Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Imam 2.0DTI , 74kW 101ks, nema veliki servis, auto ide kao lud, pristojna potrošnja, ali kao i svaki auto kad se stisne zna i da potroši malo vise, prezadovoljan sam.

Mane

Nema mana.

12. Maj

Stefan Ilic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Auto je sasvim za naše uslove (finansijske) i ove nazovi puteve. Dosta su kvalitetno napravljene. Pouzdane su, ne toliko skupe za održavanje, mada generalno vlasnici Astri G i ne posećuju majstora nešto izvan proseka. Iako je karavan, ja lično nisam imao nikakvih problema sa parkiranjem, čak m...

Mane

Komfor Benzinski motori fabrički troše ulje, što nije neki problem, ali eto, zna da napinje. Moja je bila 1.4 16v 90ps, i ne preporučujem ga s obzirom da je slab za tu karoseriju, pa je samim tim i potrošnja bila veća, npr. u gradu 10l plina, na otvorenom 7l.

03. Maj

Antoan Antonijević iznosi svoje utiske o

Prednosti

Potrošnja Isuzu 1.7 pa i bio je ok potrošač do ovih poskupljenja. Sada to ide u blagi -
Prava mula, može dosta da pretera. Odlično podnosi naše puteve, što je bitno. Karavan verzija više nego pristojna "da se prebaci nešto".

Mane

Pouzdanost Komfor Motor Sitne mane neću navoditi, stvarno su mizerne lako i jeftino rešive. Komfor katastrofa, posle 300km imaš osećaj kao da si jahao bika na rodeu. Sav pretrneš. Motor izvikan i precenjen, situacija je u praksi drugačija. Kritičan sa dihtungom glave. Pokidaju se "gumice" kod dizni i na njima repar...iranje katastrofa skupo. Ako se ne primeti na vreme užasno skupo, napravi dodatnu havariju. Toliko o priči da je pouzdan. Imate na forumima rešavaje ove problematike na vreme. A i kasnije. Nažalost većina astrica je odrano od života, već su to prastari automobili stari 13 i jače godina.

24. Mar

Богдан Ђуричић iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Motor Opel Astra G 1.7 75ks isuzu motor, troši kao upaljač, pouzdan auto, zna da povuče kad treba, prostoran, lak za održavanje i jeftino održavanje, pravi srpski auto.

Mane

Kompjuter na bosh pumpi, jedino je to nešto od većih ulaganja i kvara koj mora da se sanira jer kad mu to crkne neće ni da upali.

04. Feb

Stefan Petrucci iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor 1.7 dizel jako lepo vuče. Ogroman tovarni prostor. Robustna kabina.

Mane

Konkretan primerak mi je palio check engine lampicu na svakoj uzbrdici, nakon čega bi auto izgubio 50% snage. Gašenjem i ponovnim paljenjem motora bi se problem sredio, tako da ne znam da li je bio problem u kompjuteru ili u nečemu drugom. Zimi je maglio unutra, osim kada se uključi klima.

07. Jan
Postavi pitanje preko 30000 vozača odgovara