MojaGaraza - Opel Astra Hatchback (2009 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Opel Astra Hatchback (2009 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A
Prednosti
Mane

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Komfor

Vrlo prostran napred i pozadi
Stabilan i tih
Bezbedan
Lep dizajn spolja i iznutra
Pouzdan
Jeftino održavanje

Mali gepek
Nepregledan pozadi
Veća potrošnja (9l)
Slabija klima zimi

08. Sep

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Motor

Unutrasnjost ubedljivo ispred konkurencije, dosta kvalitetna izrada materijala,tezi je malo automobil pa je dosta stabilan.U 6-oj brzini na 140 km/h radi samo ma 2300 obrtaja.

Potrošnja

Zbog tezine veca mu je i potrosnja, moj konkretno nije pokazivao na bord-u potrosnju pa ne mogu da kazem konkretno koliko tacno ali 8 l po gradu minimum.Menjac mu je velika mana,na samo 80 i nesto hiljada su crknili gornji lezajevi na menjacu(majstor mi uzeo preko 200 e za te lezajeve i skidanje men...jaca). Vise majstora mi je posle potvrdilo da fabricki stave malo ulja u menjac pa se gornji lezajevi osuse i pokvare.Posle popravke menjac nije bio kao ranije,u 3-oj i 4-oj u odredjenim obrtajima je tresao menjac.Kad sam prodavao auto kupac mi je rekao da je probao 3 astre prethodno i na svakoj je menjac bio "nesto cudan".
Auto ima snage i moze da povuce,ali bi ste ipak ocekivali da ce imati vise snage ( 1.7 125 konja dizel).Nije to samo Astra,i Insignia i ostali Opeli ne povlace kao npr Bmw ili Ww.
Pored svih navedenih mana ipak smatram da je Astra odlicna kupivina sa vrhunskim odnosom cena/kvalitet i moze sa dosta mladjim godistem da se kupi od konkurencije. Ima Nemacki kvalitet a odrzavanje mu nije kao audi/BMW,ww

Pročitaj više

11. Aug
Saša Erceg 08. Sep

Slažem se za dizajn, kad je izašao 2009. godine bio je ispred svog vremena. Za menjač ne znam, moj je prešao oko 140.000 km i nije štucnuo. Jeste malo teži auto, ali je zato i veoma jak, stabilan i tih do 150-160 km/h. Benzinac od 1.4l nije baš za preticanje na magistrali zbog težine i svojih 105 KS...Pročitaj više

17. Okt 2019.
Pročitaj sve utiske za Opel Astra Hatchback (09 on)
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top