Dejan Restak

Član od 27. Maj 2011.
Prati
844 komentara
202 korisnih
51 beskorisnih
75 prijavljenih

U garazi

Lista aktivnosti

Dejan Restak komentariše

Ćao vozači,
malopre smo pustili u rad sekciju gume.
Ključni motiv je bilo uspostavljanje direktnije veze sa još jednim od sajtova iz Infostud grupacije, pogađate, reč je o Internet prodaji guma.
U svakom slučaju pozivamo vas da podelite utiske o gumama koje ste do sada koristili i pomognete drugim vozačima pred kojima je još jedna, nadamo se ne tako hladna zima.
Osim toga samo da napomenem da je nedavno puštena i opcija da označite najbolji odgovor na postavljeno pitanje. Ovim se na najbolji n... ačin zahvaljujete drugaru koji vam je pomogao da rešite problem a ujedno doprinosite njegovom rejtingu na ovom sajtu.
Hvala svima na poverenju.
Nastavljamo da peglamo Garažu kao i svih prethodnih godina.
Pozdrav
Pročitaj više

07. Okt 2015.
08. Okt 2015.

Moje iskustvo sa zimskim gumama je sledeće... Kupovati i zimski i letnji set guma, a da uz to godišnje predjete 10000km čisto bacanje para! Posle 5 godina imacete gume sa 6mm sare,zavisno od načina vožnje i stanja vozila,pričam o svom iskustvu,a koje će biti trule i deformisane.Od sada, kupovina sam...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Dejan Restak komentariše

Poršeov odgovor na Tesla Model S izgleda fantastično.
Jedino ostaje nejasno, zašto se čekalo toliko dugo?
Musk će uskoro početi sa probnim vožnjama Tesle po Marsu, a konkurenti neće izaći na tržište sa odgovorom na ovaj koncept.

15. Sep 2015.

Dejan Restak komentariše

Pogled iz Honde Civic na predele oko Kozanija u Grčkoj.
Detalj sa nezaboravnog putovanja dugog 2500km.

03. Aug 2015.
Učitaj još odgovora

Dejan Restak komentariše

NOVI FEATURE - KATANAC
Društvo, obratite pažnju da od nedavno imate mogućnost da zaključate diskusiju koju ste pokrenuli. Tako prosto zaustavljate suvišne notifikacije, na temu koju ste razrešili, a i pomažete nama ;)
Dakle kada više nema šta da se kaže, udri po katancu.
HVALA ;)

25. Jun 2015.
Učitaj još odgovora

Dejan Restak komentariše

Ćao svima,
samo kratko, želim da vas obavestim o dve novine na sajtu.

PRVA je da smo konačno značajno olakšali unos fotki vaših automobila na sajt. Kliknite na tab FOTKE i tamo vas čeka vrlo uočljiv taster "Postavi fotke svog auta". Uskoro ćemo omogućiti i unos fotki koje nisu u vezi sa vašim autom, znači klasičan Fejsbuk princip.

DRUGA novina je pretrana koju možete uočiti odmah ispod glavnog menija. Za sada je to Google pretraga, nama se čini da radi posao, pratićemo i statistike i vaše ut... iske pa ćemo unapređivati dalje.

Lep nastavak druženja želim.
Pročitaj više

11. Jun 2015.

Dejan Restak komentariše

Ćao svima,
u ime ekipe koja razvija sajt MojaGaraza, želim da objavim nove funkcionalnosti koje od danas možete uočiti na sajtu.
Najvažnija stvar na ovom sajtu, jeste kvalitet diskusija. Vrlo često se događalo da na postavljeno pitanje korisnik ne dobije koristan odgovor već jednu haotičnu diskusiju koja na kraju završi potpunim besmislom.

Zato smo uveli mogućnost replika na odgovor. To znači da svi koji žele da debatuju sa onim ko je odgovorio na postavljeno pitanje, to mogu činiti replicira... nj em. Tako će ispod pitanja biti vidljivi samo odgovori na inicijalno pitanje, a diskusije u vidu replika biće uvučene, inicijalno sakrivene. Ko želi i njih da čita može da ih otvori, pročita i ako želi uključi se u diskusiju.

Najvažnije je da će onaj ko je postavio pitanje u prvom planu videti samo odgovore direktno na njegovo pitanje i to sortirane po korisnosti onih koji daju odgovore.
To znači da će na vrhu biti odgovor korisnika koji je do sada sakupio najveći broj korisnih poena, a ne hronološki. Ovo je važno da znate, da se ne bi iznenadili što vaš odgovor nije hronološki složen u niz odgovora.
Osim toga onaj ko je postavio pitanje ima mogućnost da u bilo kom trenutku zaključa svoje pitanje za dalje odgovore. Ovim ujedno zaustavlja prijem nepotrebnih notifikacija, nakon što je dobio dovoljan broj korisnih odgovora.
I konačno, NOTIFIKACIJE ;) Mi verujemo da smo ovoga puta rešili i taj problem. Molimo sve koji ipak uoče da nešto ne radi kako treba da nam ovde u komentarima opišu problem (koji browser koristite i koji operativni sistem).
Uživajte u vožnji i u surfovanju našim sajtom! ;)
Pročitaj više

11. Maj 2015.
Učitaj još odgovora

Dejan Restak komentariše

Važno obaveštenje za sve registrovane korisnike
Ukoliko ste dobili obaveštenje da ste banovani do 2165. godine, dobra vest je da verovatno niste ;)
Loša vest je da smo juče imali zloupotrebu sajta od strane nekog bot sistema, ili prosto malicioznog korisnika i banovali smo IP adrese sa kojih se taj korisnik ili povezana grupa korisnika logovala.
Posledica toga je da je jedan broj registrovanih korisnika koji dele te IP adrese takođe banovan.
Pokušaćemo da u narednih par sati rešimo ovaj proble... m.
Hvala na razumevanju.
btw. koristilo bi nam da u komentare ubacite IP adrese drugara za koje pouzdano znate da su dobili ovu poruku i da zbog toga ne mogu da se uloguju.
Pročitaj više

24. Apr 2015.
Učitaj još odgovora

Dejan Restak komentariše

Da li je neko imao iskustva sa Atlas servisom?
Oni nude pomoć na putu po sistemu kao Auto moto savez Srbije.
Razmišljamo (MojaGaraza) da napravimo partnerstvo sa njima, vaša eventualna iskustva bi nam puno značila.

06. Maj 2014.
Učitaj još odgovora