MojaGaraza - Jericho Jericho 2 | MojaGaraža MojaGaraza - Jericho Jericho 2 | MojaGaraža

Jericho Jericho 2

Član od 25. Aug 2013.

173 komentara 25 korisnih 5 beskorisnih 5 prijavljenih

U garaži

Lista aktivnosti

Malo utisaka postoji o RX-4 modelu, kako se pokazao? Da li mu je potrosnja veca?

27. Maj 2014.
Duško Kukoleča 27. Jun 2014.

Potrošnja (1,9dCi): autoputem na 120km/h 7..8l/100km. Potrošnja je povećana zbog veće visine, širine guma, težine, viskoznih otpora u zadnjem diferencijalu (ne kardanu). U gradu (ali periferija, ne centar) oko 7,6. Na otvorenom, ali recimo starim putem Beograd - Kragujevac ili slično oko 5,5l/100km....Pročitaj više

Jericho Jericho 2 27. Jun 2014.

Hvala na iscrpnoj oceni i detaljima, nazalost malo prekasno, brat je pre 10 dana kupio "regularni" Scenic. Ali tvoja ocena svakako moze pomoci nekome ko bude imao dilemu.

Potrošnja

Dosta ekonomican motor (1.7CDTI), stabilan na putu i pri vecim brzinama, dobro upravljiv, lak za manevrisanje.

Komfor

Uzasno neudobna sedista, najgora sedista na kojima sam sedeo. Dovoljna je voznja od 1h da vas zabole ledja. Jedino resenje je da stalno vozite sa jastucetom iza ledja, to donekle resava problem - za duza putovanja jastuk je apsolutno obavezan! Auto se dobro "oseca" u voznji, ali to na duzim relacija...ma pomalo zamara. Nije presudna mana, koliko je neudobnost sedista. Cesto ima problema sa magljenjem stakala, od 4 sluzbena novokupljena auta 3 su imala ovaj problem. Nedostaje mu malo snage, ali moze da se podnese.

Pročitaj više

28. Aug 2013.

Cena/Kvalitet Potrošnja Motor

Dobar odnos cene i kvaliteta, narocito u pogledu dodatne opreme. Vrlo pristojna potrosnja, narocito na otvorenom putu, gde nije nemoguce spustiti je ispod 4l. U gradu trosi do 7l, ali uz nesto ostriju voznju. Moze lagano otici i preko 8l, ali i ispod 6l, zavisno od nacina voznje. Motor od 115ks je j...

Mane su svakako meki trapovi, ekstremno mali klirens, mali "ajnslang", ne lezi najbolje u krivini pri vecim brzinama. Preglednost bi mogla biti bolja. Svakako nisu znacajne mane, s obzirom na ulozeni novac.

Pročitaj više

28. Aug 2013.
Top