Nikola Spasojevic

Član od 18. Jan
Prati
27 komentara
3 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Nikola Spasojevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Održavanje Potrošnja Motor Peugeot 307 1.4HDI
Prednost ovog auta,mala potrosnja,lepo izgleda,lepa linija. Jako lak volan za upravljanje,ima dovoljno mesta na zadnjem sedistu. Nije skup za odrzavanje,sve u svemu ok,za te pare dovoljno.

Mane

Mane,hmm npr kod vecine modela meblo na nebu cesto pocne da se odlepljuje, Centralni bord displej posle duzeg vremena,msm voznje prestaje da se vidi na njemu,sedista bi mogla da budu vise kvalitetna.

16. Mar

Nikola Spasojevic iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Komfor Motor Imam ovaj auto 1.5 godinu.U pitanju je Renault Laguna Privilege 1.9dci 120ks sa 6 brzina. Za ovo vreme koliko je kod mene veoma sam zadovoljan. Ja sam prvi vlasnik u Srbiji. Imam servisne knjige sta je i kad menjano. Kilometraza je bila 210 000,dal je prava ili ne,nije mi bitno,zato sto je auto odli...

Mane

Hmmm...mane ovog auta,nema ih puno,ali kao i svaki auto,ima i ovaj.
Npr.sijalice kod fabrickih xenona,menjao sam u oba fara i to jedna je kostala 4800din :) Podizaci stakla,kao kod svakog,ali nisu skupi. Lezaj prednjeg tocka kosta 4000 i to sam oba menjao. i mana im je senzori od ABS,oni su nocna m...ora,cesto prijavljuju gresku na tabli,cak nekad prekine km sat da radi zbog njih,zato sto se przina ocitava preko ABS. u mom slucaju centrala ABS i ESP je morala da se menja. Ovako nsta drugo!!!!!

18. Jan