Aleksandar Lutovac

Član od 14. Dec 2016.
Prati
251 komentara
15 korisnih
2 beskorisnih
2 prijavljenih

U garazi

Lista aktivnosti

Aleksandar Lutovac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Motor Ovaj sto sam imao prilike da provozam ima 630 konja. Ludilo od kvaliteta svaki milimetar uradjen sa naj kvalitetnijim materijalima na svetu. Ide kao formula. I vozi se veoma lagano

Mane

Potrošnja Komfor Zadnja sedišta sa veoma malo prostora i mala deca nemaju mesta za noge ako se prednje ne povuku bas dosta napred. I "mana" mu je velika osetljivost na lose gorivo. Sipali smo na jednoj pumpi kod KG. Odmah nakon 30 km predjenih se upalila lampica pocelo je auto da trza. Seta je 1600 eura. Zbog vod...e koju sipaju na nasim pumpama i niko ih ne kontrolise.

26. Okt

Aleksandar Lutovac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Uzeo ga pre dva dana. 170 ks. DSG, ne znam da li je naj jaci paket opreme a možda i jeste. Ja sam odusevljen kakav je ovo zmaj od auta. Ubrzava kao raketa i potrošnja goriva nestvarno mala. Stvarno su se potrudili da naprave lep i bas kvalitetan auto.

Mane

Ma nema mane. I da ima nema veze kad je ovako dobar.

11. Apr

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Jos malo pa 10.000 km. Molim vas recite mi koje ulje da sipam u passat b6 1.9 TDI, 77 kw. PD. Bez DPF. Znam da treba da bude spcifikacija VW 507 00 ili VW 505 01. Ali koje je dobro za ovaj motor?

14. Mar
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Kupio sam preko interneta neki DVD android radio za auto. Ima li neko iskustva sa tim kakvog su kvaliteta ti kineski uredjaji. 240 € sam ga platio na aliexpres. I mora li da ga ugradi majstor ili je komplikovano.

13. Feb
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac komentariše

Zna li neko od čega je ovaj šaraf

27. Jan
Učitaj još odgovora