Aleksandar Lutovac

Član od 14. Dec 2016.
Prati
251 komentara
15 korisnih

U garazi

Lista aktivnosti

Aleksandar Lutovac iznosi svoje utiske o

Prednosti

Cena/Kvalitet Pouzdanost Održavanje Potrošnja Komfor Motor Uzeo ga pre dva dana. 170 ks. DSG, ne znam da li je naj jaci paket opreme a možda i jeste. Ja sam odusevljen kakav je ovo zmaj od auta. Ubrzava kao raketa i potrošnja goriva nestvarno mala. Stvarno su se potrudili da naprave lep i bas kvalitetan auto.

Mane

Ma nema mane. I da ima nema veze kad je ovako dobar.

11. Apr

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Jos malo pa 10.000 km. Molim vas recite mi koje ulje da sipam u passat b6 1.9 TDI, 77 kw. PD. Bez DPF. Znam da treba da bude spcifikacija VW 507 00 ili VW 505 01. Ali koje je dobro za ovaj motor?

14. Mar
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Kupio sam preko interneta neki DVD android radio za auto. Ima li neko iskustva sa tim kakvog su kvaliteta ti kineski uredjaji. 240 € sam ga platio na aliexpres. I mora li da ga ugradi majstor ili je komplikovano.

13. Feb
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac komentariše

Zna li neko od čega je ovaj šaraf

27. Jan
Učitaj još odgovora

Aleksandar Lutovac ima pitanje o

Pozdrav. Bio sam malo na sever. Temperarura se spustala do - 16. Kada sam krenuo od kuce nivo ulja mi je bio malo ispod maksimuma. Bio sam 5 dana na planini vozio se na kratke relacije sa hladnim motorom. Kada sam krenuo kuci da proverim ulje a ono se spustilo blizu minimuma. Da li moze zbog bas niske temprature da pokazuje manje nego kada auto dodje do radne temp pa se proveri. Kao da mi je potrosio 300 ml. Na 400 km.

03. Jan