Milutin Kojić

Član od 10. Nov 2017.
Prati
293 komentara
22 korisnih
1 beskorisnih
1 prijavljenih

U garazi

Lista aktivnosti

Milutin Kojić komentariše

Koliko je realno da kosta zamena poluosovine, nosaca menjaca i vretena volana? Samo ruke.

18. Jun
Učitaj još odgovora

Milutin Kojić komentariše

Sta je najbolje da se kupi do 3000 evra? Bitno je da ne trosi previse, da je pouzdan i 4 vrata.
Nesto tipa grande punto, scenic, mozda neki polo... Sta mislite?

14. Jun
Učitaj još odgovora

Milutin Kojić ima pitanje o

Jutros je auto poceo da se trese nenormalno pogotovo kad idem nizbrdo bez gasa, ili kad idem uzbrdo pod vecim gasom. Trese se hoce da se raspadne. Nije do guma jer cim stisnem kvacilo on se smiri. Znaci samo u brzini i uglavnom nizbrdo kad pustim gas ali i inace od 50kmh pa navise. Deluje da su potresi levo desno.
Bio kod majstora i sumnja da je poluosovina kriva al ne zna sta je. Sta mislite?

13. Jun
14. Jun

Bio sam i kod drugog majstora. On sumnja na trap ili letvu volana. Al kaze da verovatno nije veliki kvar i da nije do kvacila.
Znaci auto se najvise trese kad stuka (koci motorom) a kad se vozi po ravnom trese se samo pri vecim brzinama i cim pritisnem kvacilo auto se smiri u momentu. Majstor kaz
...Pročitaj više

x
Učitaj još odgovora

Milutin Kojić komentariše

Drugovi, sutra 11.06. od 7 ujutru pocinje blokada koja ce trajati do ispunjenja zahteva!
Dakle svaki grad nek se organizuje u to vreme. Ovo je zvanicno obavestenje sa glavne stranice o protestu!
Izadjite u sto vecem broju i podelite vo da svi vide i cuju za protest jer zivimo u medijskom mraku!

10. Jun
Učitaj još odgovora

Milutin Kojić komentariše

Kada pustim gas, auto tako cimne da umalo zube ne razbijem. Isto i kada dodajem. Oseti se neki luft na nekom spoju od motora do tockova, ali ne znam gde je. Kao da ima 1/4 kruga lufta na nekom spoju ili zglobu. Uradio sam komplet prednji trap, proverio nosace i opet isto. PLasim se unisticu trap od tolikog cimanja. Gde moze da se pojavi luft a da se tako manifestuje?

10. Maj
10. Maj

Ne, ne, motor je dizel i on radi perfektno. Nego kao da ima luft na poluosovini ili gde vec. I kad pustim gas kao da ima luft nego motor krene da ga koci 0.5 sekundi kasnije i tad cimne. Kao da veza izmedju tockova i motora nije utegnuta nego negde ima lufta. Ne znam kako bih detaljnije objasnio. Ug...Pročitaj više

x

Milutin Kojić ima pitanje o

Mislim da imam veliki problem. Primetio sam da mi nivo ulja raste. Otisao kod majstora, on istocio i nkaze teraj. Sad, nakon dva meseca, opet imam 1cm iznad max na meracu. Auto radi kao nov, ne dimi, nema nigde nikakve skrame, ulje ne mirise, ali cini mi se da mi fali malo antifriza. Posuda za antifriz cista ko suza. Motor je Isuzu 1.7 di u opel corsa 2003 god. Sta mislite da je? I koliko ce da me kosta?

08. Maj
Učitaj još odgovora