Alfa Romeo 156 Sedan (1997 - 2005): Dimitrije pita ostale vozače | MojaGaraža Alfa Romeo 156 Sedan (1997 - 2005): Dimitrije pita ostale vozače | MojaGaraža
Objavi

Šta mislite hoće li polovnjaci da poskupljuju ili ne? Čitam tekstove o tome i sa jedne strane ima mnogo razloga da poskupe, ali ima i mnogo razloga da ne poskupe, od toga da gorivo neopisivo poskupljuje, sve ostalo poskupljuje, bukvalno se ne zna šta će biti sutra u vezi rata u Ukrajini tako da situacija može da se pogorša 1000% preko noći, pa je zaustavljen izvoz iz zapadnih zemalja u Rusiju i Ukrajinu... Što kažu, nisam pametan.

16. Mar 2022.
Mad Cortexiphan 16. Mar 2022.

Ne vidim nikakav razlog da bi bilo sta pojeftinilo a pogotovo ne polovnjaci. Rat u ukrajini oseti cela evropa i proizvodnja, nabavka, trgovina i sve ostalo sigurno trpi zbog toga. Evo juce je VW objavio da prebacuje proizvodnju uglavnom u kinu i ameriku jer je kako oni kazu, pogorsana situacija sa snabdevanjem delova i sirovina. Znaci da sigurno vise nisu u mogucnosti cekati poboljsanje situacije. Tako da postoje dosta velike sanse da nabavka delova bude ili skuplja ili komplikovanija sto sigurno neide u korist polovnjaka.
'europe.autonews.com/automakers/vw-shifts-output-north-america-china-ukraine-war-dampens-outlook'

Слободан Човек 18. Mar 2022.

По мојој логици, ако расте цена горива и хране, половни аутомобили преко 2.000 кубика, са већом потрошњом горива, требало би да појефтине. Јер ко ће такве аутомобиле сада да купује, када нема ни за "хлеб"? Мислим на старије аутомобиле, 10, 1 година. Новији луксузни, су друго. Ко има пара, има.
Са др
...Pročitaj više

Dimitrije Nikolić MG moderator 20. Mar 2022.

Generalno, uvek će biti bogatih i odraslih i njihove dece, na koje ova kriza neće mnogo da utiče pošto će oni uvek imati izvor novca kao i do sada što su imali. Slično kao 90-ih, kada su postojale skrivene pumpe koje su bile dostupne samo članovima određenih stranki i drugoj "eliti" i gde se točilo ...Pročitaj više

Top