MojaGaraza - Audi A4 Sedan (2001 - 2004) | MojaGaraža MojaGaraza - Audi A4 Sedan (2001 - 2004) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Pozdrav, imam Audi A4 2002. godište 1.9 TDI 96kw. Dešava mi se da kada idem preko 3000 obrtaja izgubi snagu i baca ga u safe mode kao da isključi turbinu. Gledao sam oko egra ima dosta ulja, a i na merač je počeo da prska ulje. Da li je u pitanju motor ili ipak može da bude nešto oko egra i izbacivanja uljanih para? Da napomenem da ne troši ulje i da ne dimi u toku vožnje, samo kad se upali baci malko plavo-sivkastog dima.

16. Jan
Nikola Djuknic 17. Jan

To za paljenje je uobičajno, takav je motor. EGR ako nije čišćen pa zapušen mora izbacivati ulje zato skidanje i sređivanje uz obaveznu zamenu gumice na istom. Turbina ti je verovatno pri kraju, moguće da je geometrija loša, remontuj za 200e i gas. Pozdrav.

Pozdrav ima pitanje u vezi kupovine traktora, možda neko zna. Treba da kupim traktor od čoveka koji ima ugovor sa vlasnikom koji je napravio pre 8 godina, a saobraćajna je ostala na vlasniku, medutim vlasnik je u međuvremenu preminuo pa me zanima da li ja mogu da napravim ugovor sa njim i da preveden traktor na mene ili ne mogu?

18. Sep 2023.

Pozdrav, imam audi a4 b6 1.9 tdi 85kw, motor lepo radi, ne troši ulje, ali ima zvuk kao da je bušan auspuh, to se čuje kod motora, bio kod par majstora kažu verovatno izvađen katalizator, jel ima još neko ovakav problem?

02. Jul 2023.

Pozdrav, Vlasnik sam Audi a4 b6 1.9 tdi 85kw, motor lepo radi, ali čuje se zvuk kao kad izgori auspuh, bio kod par majstora kažu auspuh je dobar, većina misli da je izvađen katalizator.
Najviše se čuje kod motora,jedan majstor kaže pletenica, drugi kaže dobra je problem je katalizator izvađen, treći kaže katalizator nije sečen.
Ako neko nešto zna neka piše, pozdrav.

02. Jul 2023.

Šta mislite o ovom autu? Rođak ga nešto gleda, ja mu rekoh da preskoči, ali voli čovek Audi pa šta košta da košta. Ipak je to Audi, nema veze što je 2003. godište i po toj ceni: 'www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20709156/audi-a4?attp=p8_pv0_pc1_pl9_plv0'

15. Dec 2022.
Слободан Човек 18. Dec 2022.

Па где баш у Шапцу? :p
Тамо има само два реномирана плаца, за друге нисам сигуран уопште.
Овај је неки ауто отпад, углавном продаје делове.
Што се конкретно аута тиче, изгледа добро очувано (или добро склопљено из више аутомобила, ипак је то Шабац). Види се црни дим из ауспуха, на леру, што није доб
...Pročitaj više

Dimitrije Nikolić MG moderator 19. Dec 2022.

Ništa ti ne znaš. Audi se ne kvari. :) Ma pusti, čovek vozi isključivo VW ili Audi, sve ostalo su plastikaneri i konfekcija... Bar da mu malo pomognem, mada toj bolesti nema leka. :) Naći će on još većeg krša po još većoj ceni. Uglavnom, zahvaljujem.

Audi a4 b6 2002 god. Problem kada vozim brze i kada skrecem udesno prateci put auto pocinje da je nestabilan i pali mi lampicu za proklizavanje ulevo nema nicega i normalno se ponasa.?

12. Jan 2022.
Dimitrije Nikolić MG moderator 16. Jan 2022.

Ako ti na volanu osećaš da auto postaje nestabilan onda je definitvno nešto ili sa gumama ili sa vešanjem. Idi na centriranje pošto će oni tamo da ti provere i trap. A onda idi i kod vulkanizera da ti proveri kakvi su točkovi u kompletu (guma plus felna). Ako problem ni nakon toga ne bude rešen to o...Pročitaj više

Audi a4 b6 2002 god. Problem kada vozim brze i kada skrecem udesno prateci put auto pocinje da je nestabilan i pali mi lampicu za proklizavanje ulevo nema nicega i normalno se ponasa.?

12. Jan 2022.

Audi a4 b6 1.9 130ks 96kw
Problem sa paljenjem :
Kao prvo , pozdrav svima.
Sto se tice mog auta , ovako stoje stvari ...
Kada je hladno vreme imam problem sa paljenjem, auto prvo zavergla jedno 4x brzo i onda upali , nekada se desi da nece da upali ... i da , kada upali pocnu obrtaji na leru da skacu sa 900 na 950-1000.U poslednje vreme je poceo i sam od sebe da se gasi kada pocnu obrtaji da skacu...
Promenjena tandem pumpa,stavljeni novi grejaci,filter goriva isto nov stavio skoro,pumpa goriva ... Pročitaj više

10. Jan 2022.
heise nberg 10. Jan 2022.

Regulator pritiska mozda. Mada bi on zezao i kad nije zima, ali sve si nabrojao otprilike. Moze i komp da zeza, ali opet ne bi on cekao hladnije vreme.

Danijel Radenkovic 10. Jan 2022.

U pitanju je dizelas a ne benzinac ...jedino komp nisam proveravao.
Inace kada je toplije desava se da samo zavergla 2 do 3x upali i ponasa se ok , i jednom u 5x i kada je toplije pocne da podize obrtaje ...

Učitaj još odgovora

Pozdrav društvo. Vozim audi a4 1.8turbo 2004 godište. Motor je 190 ks. Imam problem sa uljnim parama tjst puši mi ispod haube. Čuo sam da je to separator uljnih para. Da li je to i gde mogu da ga nadjem

05. Jan 2022.

Pozdrav svima,imam problem sa grejanjem u kabini. Naime donje crevo sto ide u mali hladnjak je hladno,kad ukljucim grejanje krene toplo par sekundi ali posle duva hladno. Svaka pomoc je dobrodosla,hvala unapred.
Audi A4 b6 benzin bez plina.

16. Nov 2021.
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top