MojaGaraza - Nissan Note (2006 - 2014) | MojaGaraža MojaGaraza - Nissan Note (2006 - 2014) | MojaGaraža

Pronađi automobil

Ostale fotke
30 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Ne radi truba. Problem je čini mi se u volanu. Neko vreme je samo radila kad smotam u stranu. Kažu mi da je špulna. Imam i druge komande na volanu i one uredno rade. Pokušao sam da nađem neki servis, ali svi mi odgovaraju da ne rade nissan. Ko radi reparaciju špulni u Beogradu? Koliko to košta? Da li je to uopšte taj kvar?

23. Jun 2021.

Ne radi truba

23. Jun 2021.

u pitanju je Nissan note 1.6 2008g. u kabini se cuju vibracije motora a nije nosac motora jer se motor ne mrda prilikom gasenja i paljenja i motor radi na niskim obrtajima u leru

23. Nov 2020.
Dimitrije Nikolić MG moderator 23. Nov 2020.

Ne bih da cepidlačim, ali vibracije se osećaju a zvukovi se čuju. Nemoj da shvatiš pogrešno - bolje da detaljnije objasniš kakav se konkretno zvuk čuje ili vibracije osećaju, koliko jako, da li se eventualno osećaju na volanu, papučicama, ručici menjača, itd. I jesi li siguran 100% da neka plastika...Pročitaj više

Dimitrije Nikolić MG moderator 23. Nov 2020.

Da li se čuje ili baš osećaš vibracije u kabini, npr. na volanu ili ručici menjača? Šta ti to konkretno znači motor radi na niskim obrtajima u leru? Jesi li hteo da kažeš mirno i normalno radi na niskim obrtajima u leru?

Boki Made in Serbia MG moderator 24. Nov 2020.

Pretpostavljam sa se vibracije prenose na karoseriju da se to oseća unutra. Pored nosača motora mogu biti uzrok i nosači auspuha. Takođe postoji i nosač menjača, to je levi nosač koji ne utiče na trzanje motora, ali može da prenese vibracije.

Učitaj još odgovora

Imam pitanje vezano za Nissanov model Note 2006 benzin 1.4, na volanu imam komande koje ne rade i da li postoji bord kompjuter koji može da prikaze potrošnju, spoljnu temperaturu..?
Unapred hvala.

16. Okt 2020.
Darko Petrovic 16. Okt 2020.

Вероватно имаш команде на волану за радио, али код тебе није фабрички радио већ неки накнадно убачен.
Немају сви модели борд са потрошњом горива..
Дугме за мењање било каквих информација везано за аутомобил на борду се налази обично на аблендеру са стане.

Da li Note 1.5dci 63kw 2006god.5 brzina ima plivajuci zamajac? Zatrese se motor samo pri paljenju i gasenju u voznji je super Zamenio sam centralni nosac motora i nista.

06. Sep 2020.

Pozdrav ljudi, kao sto vidite u naslovu imam problem da auto vuce u stranu (u levo). Centrirao sam trap bezbroj puta, rotirao gume, bez ikakvih promena. Mehanicar nije imao primedbe na trap, misli da je sa tim sve u redu. Imam ovaj problem bar 2 godine, ne znam kad je tacno poceo da vuce jer sam tad jos uvek bio neiskusan vozac.

Vuce u levo pri vecim, manjim brzinama, pri stajanju, kretanju, dakle uvek. Ono sto se razlikuje je da generalno nekad vuce manje nekad vise. Skoro sam imao jako cudnu ... Pročitaj više

05. Jun 2020.
Boki Made in Serbia MG moderator 05. Jun 2020.

Može trap biti loš, geometrija nepravilna, ali najčešći uzrok su šolje kod amortizera. Tu postoji ležaj koji omogućava rotiranje amortizera prilikom okretanja volana. Kad se taj ležaj koči onda opruga amortizera se uvrće kad okrećeš volan i kad ga pustiš opruga ga vuče ka jednoj strani, zavisno u ko...Pročitaj više

Tibor Koči 05. Jun 2020.

Boki ti je dao dobrih sugestija... Meni jedino nije jasno ako si više puta centrirao trap kako to da ti je toliko zakrenut volan a točkovi stoje pravo?

Učitaj još odgovora

poštovanje,posle serije "japanaca",uzeo skoro Note 1.4 2008,sa "144 000" na satu...Mada znam da se Nissan ulepio sa Renoom,bila je povoljna opcija...Prvi utisak povoljan,praktičan i dopadljiv auto...Međutim,motor u leru radio neravnomerno,pa sam nakon malog servisa sipao aditiv u gorivo...I kreće cirkus....počeo da štuca tokom vožnje,od prve do pete,upalio "engine" lampicu...na dijagnostici pokazivao dizne,očistili dizne,krenuo malo bolje,sipao "Molovo"gorivo,i evo posle par kilometara kreće ope... Pročitaj više

29. Maj 2020.
Boki Made in Serbia MG moderator 29. Maj 2020.

Treba ultrazvučno oprati dizne. Jeste Renoova platforma, ali benzinski motori su Nissan, menjač takođe, završna obrada, enterijer, to je sve Nissan-ovo. Praktično je veći deo auta japanskog porekla, samo osnovu i trapove deli sa Renoom, tačnije sa Cliom i Modusom.

Učitaj još odgovora

Pozdrav,prilikom prvog jutarnjeg paljenja cuje se zvizdanje,to traje nekoliko sekundi i posle toga se ne cuje.Auto radi lepo i mirno u leru.NISSAN NOTE 1.6/81kw 2006.presao 205000 km.Unapred hvala na odgovoru.

20. Nov 2019.
Popovic Ranko 22. Nov 2019.

Hvala na predhodnom odgovoru.Motor jeste sa lancem,ali se nista ne cuje kada je napolju toplo ,a i neko mi rece da je mozda druk lager na kvacilu ,pozdrav.

Učitaj još odgovora

1.5 dci ili 1.4

24. Okt 2019.

Zadnja leva vrata mogu da otvorim spolja ali iznutra ne mogu.

24. Mar 2019.
Darko Petrovic 24. Mar 2019.

Кад отвориш врата код саме браве погледај имаш ли шта да чачнеш, то је механички чилд лок..

Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top