MojaGaraza - Volkswagen Eos (2006 - ) | MojaGaraža MojaGaraza - Volkswagen Eos (2006 - ) | MojaGaraža

Pronađi automobil

20 vozača ga je parkiralo
Nema ocena
N/A
 • Cena/Kvalitet:
  N/A
  Komfor:
  N/A
 • Održavanje:
  N/A
  Potrošnja:
  N/A
 • Pouzdanost:
  N/A

Postovani, da li neko zna ili gde mogu da pogledam na internetu koji akumulator ide u VW EOS 2007 1.6 FSI. Mislim da je bitan koji akumulator se stavlja u njega zbog panorame i krova koji se spusta. Verovatno ide neki jaci akumulator. MOj stari u njemu koji bi trebao da promenim sada je DETA DB620 62Ah?

29. Nov 2020.

Pozdrav svima
Dešava mi se da kada otvorim panoramu na Eosu on je otvori lepo. E sad. Kada treba da se panorama zatvori, staklo dodje do recimo pola i tu stane, ne može dalje i vrati se u otvoren položaj. Nekada i zatvori sam, a nekada kada vidim da će da se pomoči ja samo pripomognem rukom da izgura taj deo malo na sredini koji ga koči i on zatvori lepo do kraja. Šta tu od problema može biti? Molim za pomoć. Da li taj mehanizam treba da se podmaže ili je neki kvar u pitanju?Unapred hvala na odg... Pročitaj više

15. Okt 2020.
Boki Made in Serbia MG moderator 15. Okt 2020.

Sve zavisi šta ga koči. Imao sam taj problem sa šiberom, udari negde i dok se ne pomogne rukom neće dalje. Tu je problem mehanizam koji pravi neku prepreku. Ukoliko samo teško ide i zbog toga stane nešto ga zaglavi, možda treba samo podmazati mehanizam.

Ljudi nešto mi se čuje da zvecka na prednjoj desnoj strani kad naidjem na neravnine na putu upitanju je vw Eos

23. Jul 2020.

Dal Eos 1,6 fsi ima lanac koi pokreće motor ili kaiš

01. Jul 2020.
Слободан Човек 03. Jul 2020.

Код мотора са ланцем веома је битно користити уље прописаног или бољег стандарда квалитета, и мењати га чешће него што је прописано. Зато што се ланац подмазује уљем, а мислим и затезач користи притисак уља за рад.

Učitaj još odgovora

Pozdrav svima!
Problem je sa vw eos
Zadnji desni prozor odrađuje kontra funkciju znači dole je gore i gore je dole i zahvaljujući tome funkciju krova neće da odradi jer ono zakrilce koje se otvara udara u prozor koji je zatvoren.
Kada ručno spustim taj prozor opet blokira funkciju krova jer "misli" da je prozor spusten.
Molim svakoga dobre volje i moda nekoga ko je imao sličan problem da se javi.
Hvala

19. Mar 2020.
Učitaj još odgovora

Da li mogu da se namontiraju t.j da stanu felne sa gumama 235*35*19 ET-35 u pitanju je EOS 2009 . Unapred zahvalan

12. Feb 2020.

Da li neko zna nekog ko servisira cabrio krovove u okolini Beograda ?

08. Nov 2019.

Jel zna neko nekog servisera za sibere, osim Era glas. u Beogradu.

26. Okt 2019.

Pozdrav, planiram kupovinu automobila VW EOS 2006-2007 godiste, sa benzinskim motorom 1.6 85kw. Zanimaju me iskustva o tom automobilu, prvenstveno o tom motoru: koliko je pouzdan, sta su mu mane i naravno, potrosnja.

27. Maj 2019.
Dimitrije Nikolić MG moderator 27. Maj 2019.

Ima direktno ubrizgavanje, pa ono može da bude osetljivo. Iz istog razloga je i ugradnja plina mnogo skuplja. Performanse mu nisu nešto sjajne, a ni potrošnja iako su Nemci obećavali da će zbog direktnog ubrizgavanja fantastično da ide a malo da troši.

u drugoj brzini pri 30kmh isturirao sam auto na 6000-7000 obrtaja nije hteo da ubrza niti da potpisuje nego je polako bas ubrzavao i malo je zasmrdela lamela valjda, kada sam ugasio esp i to isto uradio auto je potpisivao i lepo krenuo da li tako treba?

08. Sep 2018.
Mica Voskar 09. Sep 2018.

ESP nema veze sa potpisivanjem, ASR ima. A njega nemas gde da iskljucis. Jedino ako nisi u namotavanju bio u tim trenucima pa si aktivirao sistem stabilnosti. Mada nisam siguran pri kolikoj brzini se on aktivira, odnosno da li je aktivan i pri malim brzinama. Uglavnom, izgleda da ga je elektronika d...Pročitaj više

Vasilije Zderonjic 09. Sep 2018.

Loše su ti gume verovatno, pa ti misliš da auto "potpisuje" a on samo proklizava . Kontrola proklizavanja pokušava da iskontroliše to majmunisanje ali nije svemoćna. Kad se isključi onda gume slobodno proklizavaju .

Mica Voskar 09. Sep 2018.

ESP nema veze sa proklizavanjem vec ASR a njega ne mozes iskljuciti. Jedino ako si bio u skretanju pa sistem stabilnosti detektovao gubitak gripa... Otuda i spaljena lamela. Mada, mozda je samo zabagovao sistem kao kada se uspava ABS posle duzeg neaktiviranja.

Učitaj još odgovora
Postavi pitanje preko 50.000 vozača odgovara
Top