Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Uvoz automobila iz Nemačke. Da li na granici prave problem ako se ne poklapa broj šasije/motora? Koliko se plaća carina? Ako ne znate tačno, je l otprilike procenat od vrednosti automobila, ili neka simbolična suma od par hiljada dinara? Kako je najbolje naći automobil u inostranstvu? (koji sajt, koji oglasi....) Može li auto da se doveze na točkovima ili mora na prikolici do Srbije? Ako može na točkovima, šta je sve potrebno?

Ovako ljudi imam nesto da podelim svama.Naime vozim Hyundai Accent 1998 1.3i 84ks na TNG.Posto mi poso daleko 12km u jednom pravcu i narvno vizim kolege i koleginice vise koleginice😀.Medjutim do sad za ove 3 god.kolko imam ovaj auto potrosnja mi je bila oko 130 do 150km na 100km potrosnja Gasa,medjutim od kad je pocelo ovo sranje oko Korone vozim sam auto posto supruga nema potrebe da izlazi niti deca vozim sam,jer dosad nisam imao prikike da se vozim sam na duzi period, u 98% slucajeva se vozim sa kokegama na poslu a u slobodno vreme voznja sa zenom i doje dece znaci nikad sam.A sad se vozim sam u ovo vandredno stanje i potrosnja je sad170km.na 100km i to gradske voznje...znaci vozim se sam vec 20dana.Neverovatno.A da...to je sipano za 1000din.jer uvek sipam za 1000din.

Pre godinu dana kupio sam pasata b6 2.0 tdi. Posle mesec dana terao sam ga uzbrdo i onda sam ga potopio u petoj brzini da vidim kako vuče. Tada mi se upalila lampica grejaca i auto je ušao u safe mod. Kada sam došao kući, ugasio ga i upalio greške nije bilo i evo posle godinu dana nije se to ponovilo. Prešao sam oko 20 000 km i samo tada kad sam kupio desilo se. Jedino što sam tada primetio je da sam bio pri kraju goriva i kada sam pritisnuo uzbrdo ono se slilo a trebalo je mnogo goriva motoru jer sam išao 5 pun gas uzbrdo. Da li neko ima objašnjenje kako to da se greška upali samo jednom i nikad više.

Poz svima. Koje bi ljetne gume preporucili r17? Budzet mi je otprilike 300€. Da li uzeti neke tipa Nexen, Kelly ili neku poznatu marku tipa hankook i tako nesto. Na proslom autu sam imao tigrove ljetne i totalno sam bio nezadovoljan imao sam udes jer na mokrom asfaltu sa 50km/h nisam mogao zakociti zbog klizanja. Tako da otprilike trazim gumu da je solidna na mokrom asfaltu, da ne trese na vecim brzinama i da mi za godinu dana ne izgubi svoje svojstvo

Top