Pitanje/Post  Fotke/Foto Album
Uvoz polovnjaka Mercedes-Benz M-Class (1998 - 2004)
Mladen Zagorac pita: Pozdrav svima. Pitao bih ljude koji imaju iskustva i imaju znanje oko sledećeg automobila. Zanima me konkretno u vezi ML mercedesa sa BENZINSKIM motorioma. Od kad zadovoljavaju Euro4 norme to jest koja godišta mogu da se uvoze kod nas.Zanima me kakvi su za ugradnju plinskih instalacija i koji motor bi bio za preporuku...Cijene servisa i tako neke osnovne stvari...vaša iskustva i slično... Hvala..
Zaštita od krađe
Miloš Krstić pita: Pozdrav ljudi! Zanima me koju metodu zastite od kradje predlazete? Jutros odem do kola i vidim da je neko pokusao da ga obije, pocepali su mi keder na vratima, jer su verovatno pokusavali kanapom da zakace osigurac za zakljucavanje vrata i da tako otkljucaju. Alarm sam imao, ali je skinut jer mi je samo probleme pravio. Sta mislite o prekidacima koji iskljucuju dovod struje, goriva? Da li iko ima iskustva sa tim? Inace auto koji vozim ima skoro 20god, nit je atraktivan nit skup.
Pitaj sudskog veštaka Lada Riva Sedan (1983 - 2012)
Djordje Nikolic pita: Pozdrav ljudi,imam jedno pitanje.Komsija je postavio divljeg lezeceg policajca ispred njegove kuce u svrhu usporavanja saobracaja zbog njegovog deteta.Problem je sto je put seoski,nasut sitnim kamenom i tu niko i ne prolazi vise od 30 na sat,a lezeci koji je doticni gospodin postavio doslovno i na 2 na sat kida trap.Brat sinoc sa Ladom nije mogao da ga predje pa je morao da se vraca i obilazi 5 kilometara drugim putem do kuce.Jos jedan covek iz sela je isti put kod njegove kuce prekopao po sirini,takodje u svrhu usporavanja saobracaja zbog deteta.Zanima me kako mogu da reagujem da se ta sredstva usporavanja saobracaja uklone jer je ovo seosko naselje i niko ne ide vise od 30,a svako u kraju ima bar 2 hektara zemlje gde moze pustiti dete da juri kao ludo... :D Kolike kazne bi platiti ako bi policija utvrdila njehovu krivicu?