Diskusije | MojaGaraža Diskusije | MojaGaraža
Objavi

Dali neko zna sta se desilo sa ostatkom Titovih automobila koje su ostale u zemlji?Par godina ih nema na vidiku,a jedan od mercedesa 600 (W100) sa 6 vrata prodat 2017 za 2.5 miliona funti,iako je 2003 godine donesena odluka da se ne prodaju i da su pod zastitom drzave.Do kraja cemo ostati bez ijednog automobila kojima je mesto u muzeju Srbije jer su jedinstveni primerci na svetu,a ne da ih raspodaje ko kod stigne i trpa pare u svoj dzep.Hvala bogu pa Slovenci ne prodaju 15 primerak koji su uzeli na pozajmici 1986 i bolje da ih ne vracaju inace i to ode na dobos,pametni ljudi sto ih zadrzavaju,a nasi rasprodaju ko da je dedovina

Pozdrav drugari...Pre par dana sam postao vlasnik jednog tuksona 2005.god.,za sada sam zadovolajn,ali me interesuje da li ima zujalicu koja te upozorava da farovi nisu ugaseni kada otvoris vozaceva vrata jer kod mene to ne funkcionise? I to me uzasno nervira jer stalno zaboravljam da ugasim farove. I ako neko zna po kom principi vrsi merenje potrosnje goriva,da li trenutnu,prosecnu ili nesto trece jer kod mene pokazuje neke sasvim nelogicne cifre!?

Данас је један лик претекао мене и један камион преко пуне линије поред патроле полиције.. Убрзо су га стигли и зауставили.. Зауставили су тај камион и мене и сликали нам таблице и пустили нас даље да идемо...никаква документа нису тражили? Питање: Чему сликање регистрације?

Top